OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Vaihtoehtorockjyrä Red Eleven paiskaa ulos uuden sinkun tulevalta neljänneltä pitkäsoitoltaan

Vaihtoehtorockjyrä Red Eleven paiskaa ulos uuden sinkun tulevalta neljänneltä pitkäsoitoltaan. Kappale kantaa nimeä ”Handled with Chaos” ja se tarjoilee korvakarkkia ”kasariysäri”-henkisten synasoundien ystäville matalavireisiä kitarariffejä unohtamatta.

Yhtyeen vokalisti Tony Kaikkonen kuvailee kappaleen sanoitusten syntytarinaa seuraavasti: “Lyriikat syntyi kuin itsestään, kun kuuntelin biisin alkuperäistä demoa ja mietiskelin laulumelodioita. Tulevalla albumilla on etenkin soundillisesti paljon kasarivivahteita, joten luonnollisesti myös osassa levyn lyriikoista sukelletaan vanhojen kauhu- ja actionklassikoiden innoittamiin tunnelmiin. Muun muassa tohtori Jekyll ja Mr. Hyde leffoista ideansa saanut Handled with Chaos on yksi niistä biiseistä.”

Korvahivelyn lisäksi Red Eleven tarjoaa livekeikan nälkäisille kuulijoille pientä helpotusta audiovisuaalisen ärsykkeen muodossa ja julkaisee ”Handled with Chaos”-sinkustaan myös live-musiikkivideon, jonka videomateriaali on peräisin ajalta ennen koronaa.