OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Kaipaatko piristystä pimeneviin iltoihin? 7 pirtsakkaa kynsitrendiä syksyyn

Syksyn saapuessa ja päivien lyhetessä jokainen kaipaa pientä piristystä. Ja mikäpä sen helpompi tapa virkistää mieltä, kuin pirtsakka manikyyri. Kesällä kynnet joutuvat kestämään aurinkoa, merivettä, rantahiekkaa ja hikoilua, joten näyttävän manikyyrin ylläpitäminen voi olla haastavaa. Syksyn tullessa väreillä ja kuoseilla voi kuitenkin leikitellä rohkeammin.

Cosmopolitan listasi seitsemän kynsityyliä, jotka tulevat olemaan kovassa huudossa tänä syksynä ja talvena. Synkkyyttä vastaan taistelevien manikyyrien pääosassa ovat villit kuvioit ja näyttävät kynsiasusteet.

Lävistetyt kynnet

Omien kynsien lävistäminen ei ole suositeltavaa, mutta lävistykset tekokynsissä ovat yksi tämän syksyn ja talven suurimmista trendeistä. Lävistyken voi tehdä salongissa tai kotona.

Tee pitkään tekokynteen reikä ompeluneulalla ja lisää haluamasi koru. Liimaa tekokynsi tämän jälkeen oman kyntesi päälle tavalliseen tapaan.

Leopardi-kynnet

Leopardikuosi on tällä hetkellä kovassa nousujohteessa. Syksyn lähestyessä se on löytänyt tiensä myös kynsiin. Helpointa trendin kopsaaminen on kynsitarrojen avulla. Taiteellisesti lahjakkaat sen sijaan voivat piirtää pilkut kynsilakkaan kastetulla hammastikulla.

View this post on Instagram

.animal instinct #manimonday

A post shared by ????????? ?. (@xo.brittania) on

Hopeinen ranskalainen manikyyri

Päivitä tavallinen vanha ranskalainen manikyyri trendikkäällä hopealla. Tyyli bongattiin Erdemin talvimalliston muotinäytöksessä, josta se on levinnyt nopeasti Instagramiin. Muotoile kynnet tavalliseen tapaan, ja lakkaa kärki hopeisella kynsilakalla.

Tarkat yksityiskohdat

Erittäin yksityiskohtaiset luomukset ovat yksi tämän vuoden suurimmista kynsitrendeistä. Tässä tyylissä saa leikitellä vapaasti väreillä ja kuvioilla, ja kynsissä saa olla reippaasti persoonallisuutta. Symmetrisyydestä ei tarvitse murehtia, sillä kynsien ei pidä olla samannäköisiä keskenään. Vain mielikuvitus on siis rajana!

Lakkaa kynnet ensin neutraalilla lakalla, jotta kuviot pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Jos tarkka pipertäminen ei ole sinun juttusi, kokeile valmiita kynsitarroja.

Luksuslogot kynsissä

Luksusbrändien logot ovat aina saaneet näkyä vaatteissa ja asusteissa. Nyt ne saavat näkyä myös kynsissä. Logo-trendi näkyi tänä kesänä kaikkialla ja sen suosio jatkuu vielä syksylläkin.

Kokeile hienostunutta Chanelin logoa, johon tarvitaan ainoastaan mustaa kynsilakkaa. Piirrä logo joka toiselle kynnelle, jotta lopputulos pysyy hillittynä.

Läpinäkuultava ja luonnollinen

Neutraali manikyyri on aina kaunis vuodesta ja vuodenajasta riippumatta. Yksinkertainen ja luonnollinen manikyyri tekee kynsistä huolitellun näköiset. Mikä parasta, neutraalit kynnet näyttävät hyvältä minkä tahansa asun kanssa.

Jos statement-manikyyrit eivät ole sinun mieleesi, pitäydy tutussa ja turvallisessa klassikossa. Lopputulos saa olla läpikuultava, joten lado lakkakerroksia maltillisesti.

Maanläheiset metallit

Maanläheiset, metallinhohtoiset sävyt ovat paitsi kauniita, myös supertrendikkäitä tänä syksynä. Tähän tyyliin tarvitaan viisi eri väriä, hopea, pronssi, kulta, ruusukulta ja valkoinen.

Maalaa kauniita kuvioita kynsiin lakkoja vaihdellen. Viimeistele geelipinnan antavalla päällyslakalla, jotta lopputulos kestäisi mahdollisimman pitkään.

Lähde: Cosmopolitan, Instagram