OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Twisted Sister -laulaja Dee Snider julkaisee joululaulun Tarja Turusen kanssa

Twisted Sister keulamies Dee Snider kertoi “Behind The Vinyl -podcastissa työstävänsä joululaulua Nightwishista tutun ja nykyisin soolouralla viihtyvän Tarja Turusen kanssa. Snider haluaa levyttää oman versionsa itse kirjoittamastaan joululaulusta “God Bless Us Everyone”. Kappaleen on aiemmin levyttänyt Celine Dion, mutta loppuvuodesta kuullaan säveltäjän oma tulkinta joululaulusta.

Laulaja kommentoi uutta projektiaan seuraavasti: ”Kirjoitin kappaleen lahjaksi vaimolleni vuosia sitten. En alun perin tehnyt sitä kaupalliseen käyttöön. Eikä oma äänialani sovi sen laulamiseen. Lyhyesti sanottuna päätin joka tapauksessa tehdä siitä oman versioni, ja pyysin Tarjaa laulamaan sen duettona kanssani, koska siinä on joitain korkeita osia”,

Vuoden 2018 Raskasta Joulua-konserttikiertueella Snider ja Turunen olivat vierailevia tähtiä, ja samana vuonna Soundi-lehdelle antamassaan haastattelussa Snider kertoi olevansa suuri joulun ystävä. ”Minähän rakastan joulua! Twisted Sister teki joululevyn kauan ennen muita, ja se oli yksi suosituimpia levyjämme. Olen tehnyt joulumusikaalin, josta olemme nyt suunnittelemassa tv-spesiaaliversiota. Minähän tein myös vaimolleni joululaulun, joka päätyi lopulta Celine Dionin levylle! Eli rakastan joulua kuten niin moni muukin metallipää tekee. Joululauluissa on mielestäni voimaa ja sisäänrakennettua heviyttä, joka pitää vain kaivaa esiin”, Snider kertoi.

Alapuolelta voit kuunnella Celine Dionin version kappaleesta: