OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lähde: pexels.com

Nämä ovat syksyn muotivärit

Ilmassa alkaa pikku hiljaa olla syksyn tuntua ja sehän tarkoittaa, että kohta villapaidat ja nilkkurit saa taas kaivaa esiin. Kestävän kehityksen aikakaudella ei shoppailla pikamuotia, eikä vaatekaappia tarvitse uusia trendien varjolla aina seuraavan vuodenajan alkaessa. Tämä syksyn muodissa korostuvatkin klassiset vaatteet ja värit, joita vaatekaapistasi todennäköisesti löytyy jo entuudestaan. Esimerkiksi tuttu ja turvallinen laivastonsininen on kovassa huudossa syksyllä. Pantone on jopa julistanut sinisen vuoden 2020 ykkösväriksi.

Myös kesän suosikkivaatteita saa kierrättää syksyn pukeutumisessa. Who Wear What listasi syksyn neljä trendiväriä, joista suurin osa on ollut pinnalla myös kesällä. Esimerkiksi kesän pellavavaatteissa nähty beige jatkaa voittokulkuaan, joten neutraaleja jakkuja ja maksihameita voi käyttää pitkälle syksyyn.

Kirkkaanpunainen

Moni arastelee punaista turhaan. Punainen on väri, joka sopii kaikille, ihonväristä riippumatta. Tämän syksyn catwalkit ovat vilisseet punaista ja on selvää, että se on yksi tämän hetken trendiväreistä. Muun muassa Bottega Venetan ja Alexander McQueenin mallistoissa mallit oli verhottu päästä varpaisiin rohkeaan väriin. Victoria Beckham käyttää punaista maltillisemmin rajaamalla sen asusteisiin.

Kirkas väri tuo synkkään syksyyn paljon kaivattua piristystä. Jos räikeä punainen pelottaa, kokeile syksyyn takuuvarmasti sopivia murrettuja punaisen sävyjä, tai klassista viininpunaista.

https://www.instagram.com/p/B865RJaJf89/
https://www.instagram.com/p/B8ojQwFpBOo/

Keltainen

Keltainen ja syksy kuuluvat yhteen. Keltaisen eri sävyt ovat jälleen tänä vuonna olleet voimakkaasti esillä catwalkeilla. Sitä on nähty muun muassa Victoria Beckhamin villapaidoissa, Guccin mekoissa ja Saint Laurentin puseroissa.

Valitse ruskasta lainattu sävy ja annostele makusi mukaan. Räväkkä väri näyttää tyylikkäimmältä, kun sitä käytetään maltillisesti yhdessä vaatekappaleessa kerrallaan.

https://www.instagram.com/p/B8ois4IJGGb/
https://www.instagram.com/p/B9ZzPlmJIib/

Beige

Neutraalit sävyt ovat olleet pinnalla jo jonkin aikaa, eikä niistä tulla luopumaan vielä pitkään aikaan. Syyspukeutumisessa beige tuo monelle mieleen Burberryn klassiset trenssit, mutta väri on ollut esillä myös muiden suunnittelijoiden syysmallistoissa. Suositpa sitten huippubrändejä tai markettivaatteita, beige tuo jokaiseen asuun ripauksen luksusta.

Ajaton beige on turvallinen valinta vaatekaappiin, sillä se ei menetä vetovoimaansa syksynkään jälkeen. Valitse omaan ihoosi sopiva beigen sävy ja yhdistele sitä rohkeasti kirkkaiden värien kanssa, kuten Saint Laurent, tai kokeile sitä Chloén tapaan huippumodikkaan ruutukuosin parina.

https://www.instagram.com/p/B9XOcmGp5un/
https://www.instagram.com/p/B9EQu0bA9AI/?utm_source=ig_embed

Laivastonsininen

Laivastonsininen on aina takuuvarma valinta syksyyn. Jonkun mielestä sininen saattaa on tylsä, mutta todellisuudessa kyseessä on monikäyttöinen perusväri. Tummansinistä löytyy joka vaatekaapista ja se on helppo yhdistää muihin väreihin. Se on ainaista mustaa pehmeämpi valinta syyspukeutumiseen ja tuo asuun hienostuneisuutta.

Chloé tietää, että tummansininen villakangastakki on syysvaatekaapin jokavuotinen perustarvike. Tänä vuonna inspiraatiota voi hakea myös Victoria Beckhamilta, joka yhdistää laivastonsinisen maksimekon pitkävartisiin saappaisiin.

https://www.instagram.com/p/B83JchvA_et/
https://www.instagram.com/p/B9Mka6fpYfR/

Lähde: Who Wear What