OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Risto Vauras

Salava rouhii, riipii ja ratsastaa tunnekuohulla

Salava on kahden miehen musiikillinen tehosekoitin, mikä yhdistelee melodista doomia ja elementtejä klassisesta hevirokista ja progesta. Tämä lauluntekijäduo, Jukka Salo (laulu) ja Sami Suominen (kitara), on hitsautunut yhteen jo useamman vuoden ajan ollessaan Planeetta 9:n ja Saarnastuolin biisinikkareina. Tällä kertaa nupit ovat kaakossa, eikä pelkästään raskaamman soundin suhteen, vaan myös ilmaisun ja tyylin puolesta. Riffi-maestro Suominen rouhii kitaran kielillään pimeää ainetta syvältä doom- ja stoner-perinteiden suonista samalla, kun ääniakrobaatti Salo vangitsee kuuntelijan tarttuvien ja riipivän tunteikkaiden melodioiden ja sanoitusten verkkoon. Salavan ensimmäinen single Remorse on viisiminuuttinen taskusinfonia ja vuoristorata, mikä sikisi turhautumisen siemenestä keväällä 2020. Laulukieli on englanti.

Kuuntele single: