OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Vinkkejä suomalaisen ihon hoitoon: Pohjoismaalaiset vaikuttajat paljastivat suosikkituotteensa

Kauneusalan vaikuttajia löytyy sosiaalisesta mediasta moneen makuun. Siinä missä esimerkiksi yhdysvaltalaiset sometähdet saattavat rakastaa kardashianmaista meikkikerrosta, pohjoismaalaiset vaikuttajat luottavat usein luonnolliseen ja raikkaaseen tyyliin. Pohjoismainen kauneus nojaakin ennenkaikkea yksinkertaiseen, mutta tehokkaaseen ihonhoito- ja meikkirutiinin. Vogue UK päätti kysyä viideltä pohjoismaiselta Instagram-vaikuttajalta, millaiseen kosmetiikkaan he satsaavat ja mitkä kauneudenhoitotuotteet ovat heidän omia ehdottomia suosikkejaan.

Jeanette Madsen

View this post on Instagram

Hi ??

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_) on

“Ennen suihkua kuivaharjaan jalat ja päätän suihkun aina jääkylmällä vedellä. Se tekee hyvää verenkierrolle. Lopuksi käytän tohtori Barbara Sturmin Anti-Aging Body Cream-vartalovoidetta. Rakastan sen tuoksua ja se imeytyy nopeasti, sekä jättää ihoni todella pehmeäksi ja sileäksi. Koska tunnen eron ihossani, olen aivan koukussa tuotteeseen.”

Nnenna Echem

View this post on Instagram

August ?✨✨

A post shared by NNENNA (@nnennaechem) on

“Suosikkituotteeni on Weleda Skin Food. Rakastan sitä, koska yhdessä tuotteessa on kaikki mitä tarvitset. Voit käyttää sitä huulirasvana sekä korostustuotteena, käsivoiteena, auringon polttamalle iholle ja jopa jalkojen karhealle iholle!”

Fanny Ekstrand

View this post on Instagram

Me a: ?

A post shared by Fanny Ekstrand (@fannyekstrand) on

“Beauté Pacifiquen The Instant Hydrating Mask on kaikkien aikojen suosikkituotteeni. Se on löytynyt kylpyhuoneeni kaapista jo hyvän aikaa. Se on nimensä mukaisesti välittömästi kosteuttava naamio, joka todella lunastaa lupauksensa. Käytän naamiota päivisinkin, mutta useimmiten käytän sitä nukkuessani. Kun se saa vaikuttaa tuntikausia, se saa ihmeitä aikaan. Kokeilepa juhlia koko ilta viiniä nauttien ja levitä naamio kasvoillesi nukkumaan mennessä. Se on ykkösniksini juhlimisen jälkien häivyttämiseen.”

Sylvie Mus

“Rakastan Medik8 Super C30 Antioxidant Serum-seerumia, koska se pitää ihoni terveen näköisenä ja hehkuvana. Ihooni tulee helposti arpia ja hyperpigmentaatiota, joten tämä on täydellinen tuote sen tasapainottamiseksi. Käytän sitä joka aamu ennen muita tuotteita.”

Pernille Teisbaek

View this post on Instagram

French Friday?

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

“Rakastan Tromborgin Creamy Lip Cheek Eye Powderia sävyssä Misty Brown, koska se on monitoimituote ja minä olen niin sanotun meikittömän meikin suuri fani. Se toimii loistavasti poskipunana, luomivärinä ja näyttää supersuloiselta huulilla. Sen on myös pieni kooltaan, joten se mahtuu käsilaukkuuni ja levittäminen taas onnistuu sormilla.”

Lähde: Vogue UK , Instagram