OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / Rosie Huntington-Whiteley

Varasta viisi tyylivinkkiä Rosie Huntington-Whiteleylta

Jos ylellinen, mutta silti maanläheinen tyyli puhuttelee sinua, on Rosie Huntington-Whiteley todennäköisesti yksi esikuvistasi. Malli ja näyttelijä luottaa minimalistiseen, sävyiltään neutraalin vaatekaappiin, joka on täynnä huippusuunnittelijoiden nimiä. Hänen vakiovarustukseensa kuuluvat muun muassa ylimitoitetut, mutta taitavasti leikatut paitapuserot ja bleiserit. Hän suosii pukeutumisessaan laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten ylellistä silkkiä.

Huntington-Whiteley rakastaa Totêmen, Bottega Venetan, Low Classicin ja The Row’n kaltaisia luksusmerkkejä. Lisäksi vaalealla kaunottarella on heikkous näyttäviin koruihin. Vaikka naisen tyyriit vaatekappaleet eivät välttämättä sovi joka lompakolle, on hänen ajattoman minimalistista tyyliään yllättävän helppo jäljitellä. Vogue listasi viisi RHW:n vaatekaapin inspiroimaa vinkkiä pukeutumisvinkkiä, joista jokainen voi ottaa oppia.

Luota yksinkertaisiin mutta laadukkaisiin perusvaatteisiin

Rosien vaatekaappi on täynnä minimalistisia, mutta laadukkaita vaatekappaleita. Hän rakastaa The Row’n rennosti istuvia t-paitoja ja Tibin ylisuuria kauluspaitoja. Vaikka vaatteet ovat yksinkertaisia, ei hänen tyylinsä ei ole missään nimessä tylsä.

Rosie valitsee yksinkertaisten vaatekappaleittensa pariksi usein näyttäviä koruja. Esimerkiksi klassinen silkkipaita saa särmää paksusta kultaketjusta. Upeat korut eivät kaipaa seurakseen räikeitä kuoseja, vaan ne pääsevät parhaiten oikeuksiinsa neutraalia kanvaasia vasten.

View this post on Instagram

?

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Sijoita asusteisiin

Rosie rakastaa luksusasusteita, sillä ne tuovat jokaiseen asuun glamouria. Korujen lisäksi hänen kaappinsa pursuavat huippusuunnittelijoiden laukkuja ja kenkiä. Rosie luottaa muun muassa Chaneliin ja Jimmy Choohon.

Viime aikoina naisen Instagram-profiili on täyttynyt Bottega Venetan huomiota herättävistä laukuista, joista on ehtinyt kertyä jo mittava kokoelma.

View this post on Instagram

Arm candy ?

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Tee athleisuresta tyylikästä

Tänä vuonna mukavuus on noussut ykkösprioriteetiksi pukeutumisessa. Huntington-Whiteley kuitenkin tietää, ettei oloasun tarvitse tarkoittaa kauhtuneita verkkareita. Nainen jakoi hiljattain Instagramissa kuvan harmaista Les Tienin verkkareistaan, jotka olivat saaneet parikseen kultaisen nilkkaketjun ja kauniisti lakatut varpaankynnet.

View this post on Instagram

finally got round to painting my toes ??

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Suosi rentoa istuvuutta

Ylisuuret bleiserit ja hulmuavat lahkeet ovat yksi Rosien tavaramerkeistä. Löysä istuvuus ei kuitenkaan tarkoita säkkimäisyyttä, sillä Rosie luottaa taidokkaasti räätälöityjen vaatteiden voimaan. Hänen vaatekaapistaan löytyy muun muassa Low Classicin, Wardrobe NYC:in ja Stella McCartneyn maskuliinisia boyfriend-bleisereitä.

Myös takeissa Rosie suosii maanläheisiä sävyjä, kuten hiekkaa, oliivinvihreää ja ruosteenpunaista.

View this post on Instagram

Wardrobe daily ?

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Sekoita edullista ja luksusta

Rosie tietää, että käytännölliset perusvaatteet ovat toimivan vaatekaapin perusta. Yksinkertaisten vaatteiden ei tarvitse aina olla kalliita näyttääkseen hyvältä. Vaikka Rosie rakastaa luksusmerkkejä, nähdään hänen yllään usein myös vähemmän tunnettujen suunnittelijoiden, tai jopa halpavaateketjujen vaatteita.

Tänä kesänä Rosie on kuvattu useaan otteeseen Zaran hiekanvärisessä bodyssa. Muotimaailmassa työskentelevä nainen yhdistelee edullisia perusvaatteita taidokkaasti hintavampien brändien kanssa.

View this post on Instagram

We had fun filming this one ? @stormibree @roseinc

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Lähde: Vogue, Instagram