OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Markkinoille tuotiin futuristiset kengät joilla voi “tuntea” äänen

Amerikkalainen DropLabs on julkaissut markkinoille ensimmäisen ääni-sensori-jalkineen, jonka tarkoituksena on muuttaa tapaa, jolla ihmiset kokevat digitaalista viihdettä. Uudella teknologialla varustettuihin lenkkareihin suoratoistetaan halutun median äänidata, joka muuntuu värähtelyksi kengänpohjissa jäljitellen elävän musiikin, elokuvan tai VR-tapahtuman uppoutumisen tunnetta. Värähtelyn voimakkuutta säädellään iOS / Android-sovelluksen avulla ja samalla sovelluksella voi vaikka vaihtaa lenkkareissa olevien LED-valojen väritystä!

Uutta DropLabs EP 01 -kenkää voi tilata DropLabs-verkkosivustolta, ja sen hinta on tällä hetkellä 299 dollaria, johon kuuluu 30 päivän “riskitön” palautusaika sekä yhden vuoden rajoitettu takuu. Yhtiö lupaa kenkien akun kestoksi jopa kuusi tuntia ja mukana toimitettava laturi kiinnittyy magneettisesti niiden takaosaan lataamista varten.

DropLabsin toimitusjohtaja Susan Paley kertoi: ”Kenkien kanssa toimivan ohjelmistoalustan avulla voimme jatkossakin parantaa kokemusta ja tarjota yksilöidympiä kokemuksia henkilökohtaisella tasolla. Olemme kehittäneet patentoidun tekniikan, jonka olemme integroineet lenkkarin välipohjaan ja joka muuntaa äänisignaalit värähtelyiksi.”