OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Terjo Peltola

Memoira julkaisi uuden singlen & musiikkivideon tulevalta kolmannelta albumiltaan!

Sinfonista ja gootahtavaa metallia soittava Memoira julkaisee kolmannen studioalbuminsa ‘Carnival of Creation’ 25.9.2020 Inverse Recordsin kautta. Tänään julkaistiin uusi single ‘Shooting Star’ ja musiikkivideo kappaleesta löytyy täältä:  

Bändi kommentoi:
“Levyn sävellystyön aikana, lähestyimme Shooting Staria varsin eri näkökulmasta, kuin muita kappaleita. Normaalisti sävellämme mitä mieleemme tulee, mutta tällä kertaa meillä oli selkeä idea minkälainen kappaleen tulisi olla. Lyhyt ja yksinkertainen, tarttuvalla kertosäkeellä. Ainoa mitä tarvitsimme oli yksinkertainen melodia ja kappale ikäänkuin sävelsi itsensä. Kappaleen tarina kertoo vanhenemisesta, elämän muistelemisesta ja lopulta siirtymisestä vehreämmille laitumille. Yksi selkeästi erottuvimmista kappaleista levyllä.”
 

Memoira on sinfonista- / goottimetallia soittava yhtye Porista/Jyväskylästä. Aiemmin maailmanlaajuisesti julkaistujen kahden albumin, (Memoira, 2009 Nightmare recordsin kautta ja Memories, Tragedies, Masquerades, 2012 omakustanteena) ja neljän vuoden tauon jälkeen, bändi julkaisee Inverse recordsin kautta kolmannen albuminsa Carnival Of Creation.

MEMOIRA tunnetaan melankolisista melodioistaan ja voimakkaista kitara riffeistään, yhdistäen sinfonisen tunnelman ja laulaja Annika Jalkasen (FOR SELENA AND SIN) kauniin lauluäänen. Kitaroiden soinnista vastaavat Hannu Lindholm (DARK TONE COMPANY) ja bändin toinen perustajajäsen Jani Puusa. Toinen perustajajäsen Lassi Nuolivaara, löytyy koskettimien ja pianon äärestä. Matalista taajuuksista basson varressa vastaa Niko Laaksonen (RANDY RECKLESS, BLOWTORCH, RORSCHACH) ja rumpujen takaa löytyy Matti Virtanen (DARK TONE COMPANY, CONCRETE WORDS, ANOMALY).