OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kotimainen Iron Maiden tribuuttikiertue starttaa syyskuussa – MaidenFest nähdään Turussa, Oulussa ja Seinäjoella

Englantilaisen heavy metal-yhtye Iron Maidenin tänä vuonna poissaolollaan jättämän aukon voi täyttää syyskuussa Turussa, Oulussa sekä Seinäjoella, kun MaidenFest-tribuuttikiertue käynnistyy jo yhdeksättä vuotta peräkkäin. Vallitsevan pandemian nostaessa päätään tämän vuoden osalta kuuden konsertin kiertue supistuu kolmeen keikkaan. Logomo (5.9.), Oulun Teateria (12.9.) sekä Rytmikorjaamo (19.9.) pystyvät koronan aiheuttamasta poikkeustilasta huolimatta järjestämään turvallisuusasiat vaaditusti.

Tänä syksynä solistikaartiin kuuluvat Kimmo Blom, Taage Laiho, Erkki Seppänen, Tommi Salmela, Samy Elbanna, Lassi Vääränen, Sara Strömmer, Jarno Vitri, Marcus Lång, Jarkko Ahola, Erik Kraemer, Luca Sturniolo, Helena Haaparanta, Jukka Nummi ja monia muita. Taustaorkesterina toimii tuttuun tapaan vuonna 2006 alkunsa saanut The Coverslaves.

Tapahtumajärjestäjä kertoo:

”MaidenFest on Iron Maideniin keskittyvä tapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2011 alkaen – The Coverslaves perustettiin 2006. Tapahtumassa kuullaan hittejä, harvinaisempia biisejä ja usein myös kappaleita, joita Maiden ei ole soittanut koskaan livenä. Keikoilla on esitetty noin 100 Iron Maidenin kappaletta.”

”Setti koostuu Iron Maidenin kappaleista bändin jokaiselta levyltä. Luvassa on niin hittejä kuin harvinaisuuksiakin. Esitys kestää melkein kolme tuntia. Kovatasoiset laulajat vuorottelevat ja esittävät kappaleen tai pari kerrallaan.”

Lisätietoa saat tapahtuman sivuilta.