OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kokeellista black metallia soittava Wyrmwoods julkaisi uuden “Subterrane” -singlen

Oululainen kokeellista black metallia soittava Wyrmwoods julkaisi uuden singlen nimeltään Subterrane. Kappale tulee löytymään 23.10.2020 julkaistavalta kolmannelta albumilta. Levyn nimeksi valikoitui Gamma ja sen julkaisusta vastaa Inverse Records.

Bändin ainoa jäsen Nuurag-Vaarn kommentoi:
“Subterrane-biisi ja koko tuleva kolmas levy tulee olemaan kauempana viime levyn kaoottisemmasta lo-fi -tyylistä ja musiikillisesti ja tuotannollisesti lähempänä ensimmäisen levyn meininkiä. Aikaisempien inspiraatioiden lisänä on Opeth-tyylisiä progevaikutteita. Monet kappaleet, kuten tämäkin, tulee olemaan kauempana suoraviivaisesta Black Metallista viime levyihin verrattuna, vaan enemmänkin kaikenlaisten metalligenrejen sekoitusta.”

Kuuntele Subterrane single Youtubessa ja Spotifyssa!​

Biisilista:

  1. Astralanum
  2. Karamoon
  3. Alzabo
  4. Subterrane
  5. Koraktor
  6. Antigone
  7. Solanus
  8. Nix

Albumin kansi: © 2017 Liar.

Lisätietoa bändin Facebookissa ja Twitterissä.