OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / @olivier_rousteing

Viisi perusvaatetta, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa ranskalaisen muotitalon johtajan mukaan

Ranskalainen muotitalo Balmain on pukenut tyylikkäitä naisia 40-luvulta asti. Viimeiset kymmenen vuotta luksusbrändin johdossa on toiminut Olivier Rousteing. 35-vuotias on tehnyt Balmainia tutuksi myös nuorille ja uuden sukupolven faneihin lukeutuvat muun muassa Rihanna sekä Kim Kardashian. Uudistushaluinen mies on vienyt huippumuodin myös sosiaaliseen mediaan; hänellä on Instagramissa yli 6 miljoonaa seuraajaa ja Balmainin omalla tilillä heitä on vielä 10 miljoonaa lisää.

Vaikka Rousteing arvostaa muotitalon historiaa, on hän antanut Balmainille tuoreen, omannäköisensä ilmeen.

– Seksikäs, rento, chic, hän kuvailee tyyliään Ranskan Voguelle.

Balmain Army-lempinimelläkin tunnettu uusi sukupolvi muotitalon seuraajia luottaa Rousteingin rohkeaan tyylitajuun. Siksi myös Vogue päätti kysyä mieheltä vinkkejä jokanaisen pukeutumiseen. Rousteing listasi lehdessä viisi perusvaatetta, jotka tulisi hänen mielestään löytyä naisen kuin naisen vaatekaapista.

Bleiseri

Kauniisti istuva perusbleiseri kuuluu vaatekaapin peruselementteihin. Rousteing nostaa esiin yhden yksityiskohdan, johon ostajan kannattaa kiinnittää huomiota.

– Bleiserin pitää istua hyvin hartioista, koska kaikki lähtee hartioista, hän sanoo.

View this post on Instagram

The BALMAIN RESORT IS OUT ??? #Normandy #shotbyme

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

Farkut

Farkkuja löytynee jokaisen naisen kaapista jo valmiiksi pilvin pimein. Rousteingin mukaan farkuissa ei kannata tuijottaa liikaa muotivirtauksia, vaan valita juuri omalle vartalolle parhaiten sopiva pari.

– Farkut, joiden leikkaus ja haalistetut kohdat korostavat parhaita puoliasi, hän kuvailee.

Valkoinen t-paita

Valkoinen t-paita on jokaisen kaapin perusta. Sen pohjalta on helppo rakentaa toimivia ja tyylikkäitä asuja jokaiseen tilaisuuteen. Jos pelkkä valkoinen tuntuu liian tylsältä, ajaa ranskalaisnaisten rakastama raitaneule Rousteingin mukaan samana asian.

Kengät, joissa voi tanssia

Kengissä saa olla näyttävyyttä, mutta ennenkaikkea niiden on oltava mukavat jalassa.

– Korolliset tai matalat, kengissä on voitavat tanssia läpi yön, Rousteing muistuttaa.

View this post on Instagram

Balmain 2020 ?

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

Bodycon-mekko

Kauniisti vartalon muotoja mukaileva mekko sopii jokaiselle naiselle ikään ja vartalotyyppiin katsomatta. Bodycon-mallinen mekko toimii yllättävän monessa tilanteessa.

– Se on must iltapukeutumisessa, Rousteing toteaa.

Tärkeintä pukeutumisessa eivät kuitenkaan Rousteingin mukaan ole itse vaatteet. Henkilökohtainen tyyli kumpuaa ennen kaikkea itseluottamuksesta.

– Pukeutumisen ei tarvitse olla yliampuvaa. Jos sinulta löytyy itseluottamusta, voit pukeutua juuri niin kuin haluat, hän julistaa lehdessä.

Lähde: Vogue, Balmain, Instagram