OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Inka Ojala

Dark The Suns julkaisi singlen ja musiikkivideon nimeltään Seeker

Kauniista melodioistaan tunnettu Dark The Suns julkaisi singlen ja musiikkivideon nimeltään Seeker. Kappale on toinen singlelohkaisu tulevalta neljänneltä studioalbumilta, joka julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana päivänä Inverse Recordsin kautta. 

Katso seeker musiikkivideo:

Mikko Ojala kommentoi:
”Dark the Sunsin neljännen albumin toiseksi singleksi valikoitui Seeker, jonka kertosäe soi kauniina ja raskaana. Kappale on myös yksi tulevan levyn suosikki kappaleistani. Seeker-singleen kuvattiin myös lyriikkavideo, joka julkaistaan nyt samalla singlen julkaisun yhteydessä.” 

Kuuntele single Spotifyssa!

Biisilista:
1. Seeker

Albumin kansi: Inka Ojala

Mikko Ojala perusti Dark The Sunsin vuonna 2005 omana projektinaan, mutta myöhemmin projektista kasvoi kokonainen bändi ja he äänittivät kolme albumia In Darkness Comes Beauty, All Ends in Silence & Sleepwalking in a Nightmare, joiden kaikkien julkaisusta vastasi Firebox Records

Katso myös aikaisemmin julkaistu ensimmäisen singlen musiikkivideo:

Kokoonpano:
Mikko Ojala – laulu, kitara, rummut
Inka Ojala – basso, koskettimet

Lisätietoa bändin Facebookista ja Instagramista.