OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hurja takaa-ajo! Poliisi pysäytti Porschella 200 km/h tunnissa kaahanneen 13-vuotiaan pojan

Viime yönä Viron poliisit pidättivät Järvamaalla yli 200 km / h nopeudella ajavan Porschen, jonka kuljettaja ei noudattanut poliisin pysähtymismerkkiä. Poliisi havaitsi, että ratissa oli 13-vuotias poika.

Tänä iltana, juuri ennen kello kolme Pärnussa, Pärnu-Rakvere-Sõmeru-moottoritiellä Sindi-sillan välittömässä läheisyydessä, siviilipoliisipartio kirjasi Porsche-merkkisen auton, joka liikkui Paiden suuntaan 130 km tuntivauhtia ja käski kuljettamaa pysähtymään. Kuljettaja jätti huomiotta poliisin käskyn, lisäsi nopeutta ja ajoi karkuun.

Poliisin siviiliauto kärsi takaa-ajossa vaurioita

Pärnun poliisilaitoksen partiopäällikkö Henry Murumaa kertoi, että poliisilta pakenevan auton nopeus ylitti ajoittain 200 km / h. “Auton perään lähtenyt partio pyysi lisäjoukkoja vaarallisen ajoneuvon pysäyttämiseksi, ja toinen poliisipartio Vändran lähellä asetti tiesulun auton pysäyttämiseksi. Porschen kuljettaja väisti esteen, minkä vuoksi Pärnun partioille avuksi tullut Paiden partio loi uuden sulun tielle juuri ennen Särevereä ja käytti “siiliä” pakottaakseen ajoneuvon pysäyttämään ajoneuvon. “

Juuri ennen tiesulun asettamista kuljettaja kääntyi oikealle pois tieltä. Ajettuaan muutama sata metriä tien reunalla kuljettaja kääntyi takaisin valtatielle, jossa ajoi poliisin ajoneuvoon, joka esti häntä etenemästä. Koska Porschella oli rengas rikkoutunut, sen kuljettaja ei enää voinut paeta, ja poliisipartio pakotti auton pysähtymään kääntymällä sen eteen.

Poliisi havaitsi, että ratissa oli 13-vuotias poika ja hänen kanssaan oli ajoneuvossa toinen 12-vuotias tyttö ja 16-vuotias nuori mies. Lasten mukaan he ottivat salaa 13-vuotiaan pojan vanhempien auton, ajoivat sen Paidesta Pärnuun syömään McDonaldsiin ja olivat matkalla takaisin Paideen, kun poliisi kehotti heitä pysähtymään. “Kun kysyimme ajajalta, miksi hän lähti poliisia pakoon, poika sanoi pelkäävänsä mahdollisia seurauksia”, Murumaa kertoi.

“Onnea nyt, kun meillä on kolme hengissä olevaa lasta. 20 vuoden poliisityön jälkeen olen nähnyt kuinka traagisesti tällainen leikki voi päättyä. Puhumme sekä lasten että heidän vanhempiensa kanssa ja selitämme seuraukset. Sanon kaikille vanhemmille, että vanhemman on tiedettävä, missä heidän lapsensa on ja mitä he tekevät. Lapsille on myös selvitettävä ja kerrottava monia asioita, mukaan lukien liikenteestä. Autoa voivat edelleen ajaa vain aikuiset, jotka ovat saaneet ajo-oikeuden “, Murumaa lisäsi.