OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuva: Vesa Tyni

Kolmas kurkistus Edeniin – Curimus kasarikauhun parissa uudella musiikkivideolla

Death / thrash-yhtye Curimus on julkaissut kolmannen musiikkivideon kuun lopussa julkaistavalta kolmospitkäsoitoltaan “Garden of Eden”. 80-luvun kauhuelokuvaestetiikkaa vilisevä “God Eater” on kansainvälisesti palkitun valokuvaajamestari Vesa Tynin ensiohjaus.

Katso video:

“Saadessani vapaat kädet toteutukseen päätin, että haluan kertoa jonkin tärkeän viestin komedian keinoin. Vanhojen kauhuelokuvien ystävänä ammensin fiilistä 80-luvun suosikeistani, kuten Evil Deadista. Halusin ehdottomasti bändin jäsenet rooleihin, koska halusin asettaa nämä upeat persoonat normaalista poikkeavaan tilanteeseen. Idea videoon syntyi ikuisesta vastakkainasettelusta, jossa uskonnot määrittelevät oikean ja väärän rajat. “Pyhää kirjaa” sokeasti seuraavassa väessä kytee kuitenkin pahan siemen.”, kertoo Tyni.

Garden of Eden julkaistaan 30.10.2020. Albumilta on aiemmin julkaistu musiikkivideot kappaleista “Eradication Manifest” ja “Ignite”.