OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tiedätkö sinä oikeasti, mitä jooga on? Ethän sorru näihin väärinkäsityksiin

Tämän iltaisessa Oho Live TV:n Pieni pala Hannaa jaksossa klo 19.00 on vieraanani Joogaohjaaja Laura johdattelee meidät joogan maailmaan ja kertoo siitä miten jooga astui hänen elämäänsä.

Haastettelu oli itsellenikin mielenkiintoinen tehtävä, sillä jooga on minulle vielä vieraampi asia. Olen muutaman kerran käynyt joogatunnilla ja tykästyin joogan vaikutuksiin koko kehossa ja etenkin mielessä. Ertyisesti Yin jooga vei minut mennessään.

Joogasta on monella ihmisillä väärä kuva ja tieto siitä, miten joogaa toteutetaan ja mikä sen ydintarkoitus on. Laura- Maria kertoo meille näistä asioista ja joogan kokonaisvaltainen merkitys ihmiselle tulee tässä haastattelussa hyvin näkyväksi.

Kiitos Laura-Maria Alapuranen, olet ihana ihminen ja ajatusmaailmasi kosketti minua lämpimästi.

Nähdään joogassa!

Katso jakso tästä: