OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Talvi tulee: Viisi takkitrendiä, joiden avulla pysyt lämpimänä

Syksy on ehtinyt pitkälle, eikä ulkona tarkene enää ilman takkia. Päällystakki viimeistelee asun, joten oikean takin löytämiseksi kannattaa nähdä hieman vaivaa. Laadukas takki on sijoitus, joka kestää käytössä vuodesta toiseen.

Jos takin hankinta on tänä syksynä ajankohtainen asia, kannattaa inspiraatiota hakea huippusuunnittelijoiden syys-talvimallistoista. Tänä vuonna catwalkeilla on nähty takkeja, jotka ovat yhtä aikaa näyttäviä ja käytännöllisiä. Vogue UK esitteli viisi suurta talvitakkitrendiä, joiden joukosta löydät uuden suosikkisi.

Beigen paluu

Beigeä tavataan pitää hieman tylsänä värinä, mutta se on kaikkea muuta. Tänä vuonna neutraalit sävyt ovat olleet vahvasti pinnalla ja klassinen kamelitakki onkin jälleen huippumuodikas.

Monen kaapista kamelitakki löytyy jo ennestään ja nyt on juuri oikea aika kaivaa se esiin. Uutta takkia etsivien kannattaa tutustua esimerkiksi Max Maran ja Rejina Pyon mallistoihin.

https://www.instagram.com/p/CD1JSrdA2-5/

Edullisempia versioita löytyy muun muassa Mangolta.

https://www.instagram.com/p/CFEwLiHHy6Q/

Viittasankareita

Menneiden vuosikymmenten glamouria henkivä viitta on tehnyt näyttävän paluun. Viitta on tämän kauden suurin statement-vaate, joka tuo asuun kuin asuun tyyliä ja naisellisuutta. Guccin ja Max Maran viitat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa upeiden saappaiden ja näyttävien korujen parina.

https://www.instagram.com/p/CFyWmDZH2Hp/
https://www.instagram.com/p/B9Ru5TNhwlV/

Ssōnen mallistosta puolestaan löytyy käytännöllisiä joka sään viittoja.

https://www.instagram.com/p/CCYinJ_BJ0E/

Pitkää, pidempää

Täyspitkä takki on tämän vuoden hitti. Lattiaa viistävä takki on aina näyttävä. Jos haluat kääntää katseita, ovat Miu Miun ja Giuliva Heritagen herkullisen väriset takit oikea valinta.

https://www.instagram.com/p/B-tml4QIKD3/
https://www.instagram.com/p/CFJhtuDgUR1/

Staudin Matrix-henkinen vegaaninahkatakki sopii vain kaikkein rohkeimmille.

https://www.instagram.com/p/CF4yhkuj5P3/

Toppaukset kohdillaan

Toppatakki on aina käytännöllinen valinta talveen. Tänä vuonna urheilullinen klassikko on entistä näyttävämpi, kiitos ylimitoitetun mallin ja muhkeiden toppauksien. Esimerkiksi Bottega Venetan takeista löytyy huomiota herättäviä yksityiskohtia.

https://www.instagram.com/p/CDO4_mookEu/

Trendikkäin toppatakki on tänä talvena suklaanruskea, kuten Staud ja Max Mara todistavat.

https://www.instagram.com/p/CGaEYFYDtAC/
https://www.instagram.com/p/CGKvBHTA7As/

Takuuvarma trenssi

Trenssi todistaa, että klassikot eivät mene koskaan muodista. Jokasyksyinen suosikki on nappivalinta loka-marraskuun arvaamattomiin sääolosuhteisiin. Trenssi on erittäin monipuolinen takki, joka toimii kaiken kanssa, olipa kyse sitten farkuista ja t-paidasta tai pikkujoulujen cocktail-mekosta. Burberryn trenssi takuuvarma klassikko, mutta Loewen ja Low Classicin mallistosta löytyy trenssejä modernilla silauksella.

https://www.instagram.com/p/B2OdqpzHHKF/
https://www.instagram.com/p/CGKD5n7gt9S/

Lähde: Vogue UK, Instagram