OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kauhujohjaaja John Carpenter julkaisee kolmannen sooloalbuminsa – Lost Themes III: Alive After Death

Kauhuelokuvien kuningas John Carpenter julkaisee kolmannen albumillisen instrumentaalista musiikkia, jotka eivät syystä tai toisesta päätyneet ohjaajan elokuviin.

Lost Themes III: Alive After Death julkaistaan 5. helmikuuta Sacred Bones -levy-yhtiön kautta, joka on jatkumoa ohjaajan kolmannelle yhteistyölle Cody Carpenterin ja Daniel Daviesin kanssa vuoden 2015 Lost Themesin ja 2016 Lost Themes II: n jälkeen.

Uusi albumi tulee saataville CD:nä, vinyylinä ja digijakeluna. Sacred Bones levy-yhtiö tarjoaa myös levyn vinyylipainoksesta kolmea eri erikoisvaihtoehtoa.

Sacred Records Exclusive -versio:

1000 kappaleen painos, joka on painettu raidalliselle puna/valko/mustalle vinyylille.

Deluxe Edition -versio:

500 kappaleen käsinnumeroitu painos, painettuna punaiselle vinyylille käärittynä vahasinetillä suljettuun kääreeseen.

Sacred Bones Record Society -versio:

150 kappaleen käsinnumeroitu painos, painettuna kullan väriselle vinyylille käärittynä vahasinetillä suljettuun kääreeseen. Saatavilla ainoastaan ottamalla yhteyttä levy-yhtiöön sähköpostitse ja liittymällä Sacred Bones Record Society -kerhoon.

Kaikissa vinyylipainoksissa on mukana massiivinen 24×36″ taiteltava juliste.

Uuden albumin työstänyt trio teki myös soundtrackin vuoden 2018 Halloween -elokuvaan, joka on elokuvasarjan yhdestoista osa ja suora jatko-osa alkuperäiselle Halloween – naamioiden yölle (1978). Alkujaan pienellä budjetilla tehty Halloween – naamioiden yö oli ennenäkemätön menestys ja se loi tänä päivänä erittäin suositun slasher-genren ja poiki lukuisia jäljittelijöitä. Carpenter on usein säveltänyt musiikin elokuviinsa itse. Vielä ei ole liian myöhäistä katsoa sarjan kaikki 11 elokuvaa valmistautuessa halloweeniin!

Katso albumilta julkaistu kappale ”Weeping Ghost” alta: