OHO Live TV Suomi

Joka päivä jotain uutta

Vaasalainen Grillijono K.O. julkaisi uuden singlen & musiikkivideon kappaleesta Fuck me up before you go-go

Vaasalainen Turborock-bändi Grillijono K.O. julkaisi toisen singlen ja musiikkivideon “Fuck me up before you go-go” tulevalta debyyttialbumiltaan, joka julkaistaan alkuvuodesta 2021 Secret Entertainmentin kautta.

– Vaikka biisi on vuodelta 2017, edustaa se melko hyvin Grillijonon nykyistä soundia. Siinä on kitarariffiä, lobo-huutoa ja iso kertsi, yhtyeen keulahahmo Lobo-Tommi toteaa. “Koska kappaleessa ei kuitenkaan ollut meille tyypillistä hokemaa, keksimme sille typerän nimen ”Fuck me up before you go-go”. Musiikkivideo puolestaan on varoittava esimerkki siitä, mitä syntyy jos neljä idioottia saa greenscreenin käyttöönsä. Uusi karaokeklassikko on syntynyt!”