OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sana julkaisi musavideon tuoreesta Supervoima -kappaleestaan

Sana julkaisi syyskuussa uuden “Supervoima” nimisen kappaleen, joka yhdistää räppiuhoa ja menevää poppia. Kappale on saanut Sanan mukaan hyvän vastaanoton: “Moni on saanut tästä uuden voimabiisin itselleen ja palaute on ollut todella positiivista. Biisi sai myös radiosoittoa, mistä olen ihan fiiliksissä!”

Nyt kappale sai rinnalleen musiikkivideon, jossa nähdään mm. Tosi-tv-tähti ja Dj Suvi Pitkänen, sekä kehopositiivisuuden puolestapuhuja somevaikuttaja Anni Vallius. Videolla vilahtaa myös Talent Suomessa nähdyn tanssiryhmä Afrodisiacin tanssijoita, sekä muusikot Ruma ja Gabi. “Meillä kaikilla on jonkinlainen eteenpäinvievä tahdonvoima. Se on eri ihmisillä vähän eriluonteinen ja vahvuinen, mutta se kuitenkin ajaa meitä eteenpäin. Halusin videolle mukaan sellaisia tyyppejä, joiden tekemisistä se tahdonvoima paistaa läpi.”, Sana kertoo.

Musiikkivideon kuvaus ei kuitenkaan sujunut täysin ongelmitta. “Muistan elävästi kuinka istuin siellä hotellihuoneessa ja mietin, että ei helvetti, ei tätä saada kuvattua.”, Sana muistelee. “Kuvaaja oli estynyt ja piti etsiä hänelle tuuraaja yhteen kohtaukseen. Myös mun tarkasti valitut avustajat alkoivat perua. Kyllä mä itkua pidätin siinä kohtaa. Onneksi kuitenkin selvittiin vaikeuksien kautta voittoon, ja videosta tuli lopulta superhyvä!”

Vaikka videolla nähdään useita aloillaan menestyneitä ihmisiä, oli yksi avustajavalinta täysin selvä. “Ystäväni Neea on mukana videolla kuvaamassa arjensankareita – niitä, joiden saavutuksista ei paljoa huudella. Kahden pienen lapsen äiti toimii päivittäin sellaisella tahdonvoimalla, että ei voi kuin ihailla. Meillä kaikilla on se Supervoima.”

Suvi Pitkänen eli Dj Suvi B myös remixasi Supervoiman. Remix julkaistaan keskiviikkona 11.11.

Katso musiikkivideo: