OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuva: ​Nora Niemispelto

Rouheaa kitararockia soittavan Seed Huskin uusi single on takertuvuudesta kertova erolaulu

Alkuysärihenkisestä kitararockista ammentavan jyväskyläläisen Seed Huskin single “Sweet Nothings” on julkaistu.

Kappaleen lyriikat kirjoittanut Anneliina Peiju avaa kappaleen tarinaa: “Sweet Nothings kertoo pakosta hallita asioita ja siitä kun ote lipeää”. Laulaja Pantse jatkaa: “Itse tulkitsen sen myös erolauluksi ja nimenomaan niin että se jolle lauletaan on jollain tapaa takertuvampi kuin laulaja ja ehkä vielä niin että se jolle lauletaan on vähän alistuvaa sorttia ja ehkäpä tämä suhde ei oo ollut ihan tasapainoinen.” Kappaleen tyylikkään videon toteutuksesta vastaa Nora Niemispelto.Katso musiikkivideo:

”Sain lähtökohtaisesti täysin vapaat kädet videon tekoon, ja se oli tietysti itselle unelmien täyttymys. Olin pitkään halunnut tehdä videon, jossa käytän pelkkiä valokuvia, tavallaan timelapse-kuvaustyyliin, ja jossa olisi vähän GIF-animaatiomaista junnausta. Kun kuulin biisin ekaa kertaa, huomasin, että se tukee tuota animaatiomeininkiä todella hyvin.” Nora taustoittaa. Seed Husk aloitti työstämään tulevaa “Triangle”-nimistä kakkosalbumiaan vuonna 2019 mm. Ghost Brigadesta tutun Wille Naukkarisen tuottamana. 2011 perustettu yhtye julkaisi omaa nimeään kantavan debyyttialbumin vuonna 2015. Bändin musiikki on persoonallinen yhdistelmä 90-luvun alkupuolen kitararockia, vaihtoehtorockia ja hieman grungeakin, unohtamatta tarttuvuutta ja paikoin popahtaviakin melodioita.