OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Liam Gallagher soittaa virtuaalikeikan ajelehtien pitkin Thames -jokea – luvassa myös Oasis hittejä

Oasiksen toisena puoliskonakin tutuksi tullut Liam Gallagher julkaisi tiedon uniikin kuuloisesta virtuaalikeikasta, jonka hän tuoreen trailerin perusteella soittaa Thames-jokea pitkin kulkevasta proomusta käsin. Aikaisemmin tällä viikolla Thamesin varrelle sattuneet fanit ovatkin jakaneet sosiaaliseen mediaan ahkerasti kuvia ja videoita tulevasta esityksestä.

Keikalla tullaan näkemään joukko ikonisia kappaleita ja fanien suosikkeja Gallagherin soolouralta ja Oasis -yhtyeen ajoilta. Artisti julkaisi keikkaan liittyen seuraavasti:

”Kaikille veljilleni ja sisarilleni ympäri maailmaa. Esitän kertaluonteisen mahtipontisen live-esityksen, jonka voitte suoratoistaa. “Down By The River Thames” 5. joulukuuta 2020. Esitän kappaleita kahdelta sooloalbumiltani sekä joitain kiven kovia Oasis-klassikoita, joista osaa ette ole kuulleet minun laulavan pitkään, pitkään aikaan. Tiedätte kyllä. LG x”.

Down By The River Thames -keikka suoratoistetaan yksinoikeudella MelodyVR:llä 5. Joulukuuta ja liput tulevat myyntiin Livenation -sivulle tänä perjantaina.

Voit katsoa keikan trailerin alta: