OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Santtu Hakala photography

Badgeredin uusi single on thrash metalin säestämä scifi-matka kaukaiselle planeetalle

Tamperelainen thrash metal yhtye Badgered on julkaissut toisen singlen joulukuussa julkaistavalta “Planet Absurdic”-albumiltaan. Singlellä matkustetaankin albumin miljööseen kaukaiselle planeetalle.

Kuuntele “Future Oncoming”:

Bändi avaa kappaleen taustoja: “Future Oncoming on hiukan kryptinen tarina sekavasta joukkiosta, joka keinolla millä hyvänsä havittelee pääsyä planeetta Absurdicille, onnen ja autuuden tyyssijaan. Nopeasti kasvava joukko on pian valtava ja suistamassa osaltaan koko yhteiskunnan rappioon. Paluuta entiseen ei ole, kun sekavuutta ja sekasortoa levitetään planeetan joka kolkkaan. Toiset eivät tätä tilannetta kestä. Kuka selviää järjettömästä tulevaisuudesta?”