OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Green Day julkaisi esimakua ”salaisen” sivuprojektinsa tulevalta albumilta

Green Dayn ei-niin salainen sivuprojekti The Network on julkaissut uuden EP:n ”Trans Am” tulevalta albumilta. Trio on pitkään kiistänyt olevansa The Networkin takana, joka julkaisi debyyttialbuminsa Money Money 2020 jo vuonna 2003.

Tiedon uudesta EP:stä paljasti Green Dayn laulaja Billie Joe Armstrong, joka julkaisi bändin debyyttialbumin Money Money 2020 Adeline Records -levy-yhtiönsä kautta vuonna 2003, muttei omaa mitään muuta yhteistä yhteen kanssa, eikä varmasti ole heidän laulajansa Fink!

Yhtyeen toinen albumi Money Money 2020 Part II: Told Ya So! julkasitaan 4. joulukuuta. Kuuntele uusi EP alta:

Korona aikana Armstrong ei ole jäänyt lepäilemään laakereilleen vaan laulaja julkaisee ”No Fun Mondays” -coveralbuminsa myöhemmin tässä kuussa (27. marraskuuta). Albumi koostuu 14 cover-kappaleesta, jotka julkaistiin COVID-19-pandemian karanteenin aikana osana “No Fun Mondays” -kappalesarjaa, jossa Armstrong julkaisi cover-kappaleen Green Dayn YouTube -kanavalle yleensä maanantaisin. Albumilla kuullaan laulajan versiot kappaleista kuten: ”Manic Monday” (alunperin The Bangles), ”Kids In America” (Kim Wilde) ja ”Police On My Back” (The Equals).