OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Porkkananmakuista heavy rockia soittava Rylos julkaisi jälkimmäisen osan Solarworks tarinaansa ja sen kyljessä tietokonepelin

Kotimainen porkkananmakuista heavy rockia soittava Rylos saattaa Solarworks saagansa päätökseen 20.11.2020 julkaistavalla Solarworks pt. 2 -albumilla. Solarworks -albumit on tehty yhdessä Mikko Hämäläisen kanssa joka on vastannut levyjen tarinasta ja osasta sävellyksiä.

Kuuntele levy Spotifysta.

Tarinan teemana on pohdiskella nykyistä tapaamme elää kuormittaen planeettaamme tavalla, josta voisi vetää sen johtopäätöksen, että meillä olisi jo valmiina odottamassa paikka mihin mennä, kun tämä maailma on viimein kaluttu loppuun. Tarinan kakkososassa mennään sisään vielä enemmän yksilön ongelmiin, kostoon ja ahdistukseen.

Solarworks on paketoitu myös CD -painoksena yksiin kansiin sisältäen sekä ensimmäisen, että jälkimmäisen osion. Samaan aikaan albumin kanssa julkaistaan myös Adventure of Rylos – Solarworks -peli jota on mahdollista pelata osoitteessa:
Adventure of Rylos – Solarworks the Game (Huom. selaimen pitää sallia Flash)
https://www.newgrounds.com/portal/view/772126
Flash player: https://www.newgrounds.com/flash/player