OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Tommi Salonen

Plaguebreeder julkaisi Annihilation EP:n sekä musiikkivideon!

Lahtelainen sinfonista extreme metallia soittava Plaguebreeder julkaisi tänään uuden EP:n nimeltä Annihilation. Bändi julkaisi myös musiikkivideon kappaleesta The Root Of Extinction. 

Katso musiikkivideo täällä: 

Bändi kommentoi:
“The Root of Extinction musiikkivideon biisi on eeppinen ja täynnä repivää raivoa. Kuvasimme soittovideon kaunistelemattomalla asenteella, koska halusimme lyödä katsojaa turpaan musiikkimme soittamisen tunteen raa’alla aggressiolla. The Root of Extinction on oodi ydintuholle.

Annihilation EP yhdistää murskaavat blastbeatit, nopat kitarasahaukset ja brutaalit laulusuoritukset sinfoniaorkesterin tuomionpäivän tunnelmaan. EP:llä on intron, videobiisien The Root of Extinction ja I Believe in Misanthropy lisäksi vanhempi, äärimmäisen nopea ja brutaali, sotateemainen Children of War. EP:n päättää Plaguebreederin toistaiseksi pisin ja eeppisin biisi The Arrival of Fire, jossa kuullaan aggressiivisen mätön rinnalla myös haikeampia melodioita ja suomenkielinen kertosäe. Arrival on kappale ekokatastrofien aiheuttamasta maailmanlopusta.