OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Rammsteinin Till Lindemann julkaisi jo toisen National Geographic -kuvakirjan – tällä kertaa reissataan Amazonilla

Industrial metal -järkäle Rammsteinin laulaja Till Lindemann on julkaissut muusikkoystävänsä Joey Kellyn kanssa uuden kirjan Amazonas: Reise zum Rio Javari (Amazon: Matka Javari-joella). Vuonna 2017 sama kaksikko julkaisi vastaavan National Geographic -kuvakirjan matkaltaan pitkin Yukon-jokea.

Saksankielisessä kirjassa on runsaasti Thomas Statchelhausin ja Matthias Matthiesin ottamia kuvia Lindemannin ja Kellyn matkasta Brasilian ja Perun rajana toimivalla Amazon-joen sivuhaara Javari-joella. Kuvien lisäksi kirjassa on molempien muusikoiden haastatteluja sekä Lindemannin runoja.

Kirja on saatavilla Rammsteinin virallisesta verkkokaupasta tai Amazonin kautta, joissa molemmissa on parhaillaan käynnissä mojovat Black Friday -alennukset.

Aiemmin tässä kuussa Till Lindemann ja Painista/Hypocrisysta tuttu Peter Tägtgren ilmoittavat yhteistyönsä Lindemann-yhtyeen parissa tulleen päätökseensä. Till Lindemann aikoo kuitenkin jatkaa Lindemann-nimellä uuden kokoonpanon voimin.