OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Ephemerald

Kotimainen sinfonista kuolonmetallia rouhiva Ephemerald julkaisi toisen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan

Kotimainen sinfonista death metalia soittava Ephemerald on julkaissut toisen singlen alkuvuodesta 2021 julkaistavalta “Between the Glimpses of Hope”-albumilta.

Katso lyriikkavideo:

Bändi taustoittaa kappaletta: ”Between the Glimpses of Hope” -levyn punainen lanka kulkee loputtomien uusien alkujen ja menneisyyden karistamisen teemoissa. Jos itsen sijaan kuitenkin vain lähinnä olosuhteet muuttuvat, odottaa monesti aamun säteiden hälvetessä tuttu pimeys. ”No Fall Is Too Deep” on silti pohjimmiltaan optimistinen biisi, jossa uskotaan, että kaikki haasteet ovat lopulta selätettävissä.”

EPHEMERALD on vuonna 2016 Joni Snoron (ex-Frosttide), Lauri Myllylän (Voidfallen), Vesa Salovaaran (Vorna) ja Juho Suomen (Apocryfal) perustama yhtye jonka vahvuuteen debyyttilevylle liittyi viides jäsen Tuomo Sagulin (Mechanik Project). Bändi esittää raivokasta suoraviivaista sinfonista metallimusiikkia suoraan tekijöidensä sydämestä!