OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Oreo julkaisee Lady Gagan kanssa Chromatica -teemaiset Oreo-keksit

Viimeisimmässä yhteistyössään Oreo-kekseistään tunnettu Mondelez International on ilmoittanut tuovansa markkinoillae yhdessä Grammy-palkitun artisti Lady Gagan kanssa erikoiserän Oreo-keksejä jotka ovat artistin kuudennen studioalbumi Chromatican innoittamia. Vaniljamakuinen keksi on kirkkaan vaaleanpunainen vihreällä täytteellä, ja jokaiseen keksiin on kohokuvioitu albumin kuvitussymboli.

“Tämä yhteistyö on saanut inspiraationsa Chromatican maailmasta, jossa ystävällisyys hallitsee kaikkea”, kertoi Lady Gaga. “Rakastan näitä vaaleanpunaisia ​​vihreällä täytteellä olevia keksejä ja toivon, että ne kirkastavat päivääsi yhtä paljon kuin minunkin!”

Rajoitettua erikoiserää näistä kuuden keksin pakkauksista on saatavilla Amerikkalaisista lähikaupoista tammikuusta alkaen. Fanit voivat ilmoittautua “Lady Gaga x Oreo Stan Club” -ryhmään saadakseen ilmoituksen, kun täysikokoiset pakkaukset ovat virallisesti saatavilla, Oreon tiedottaja kertoi CNN:lle.

Yhteistyön lisäksi Oreo on sitoutunut myös sponsoroimaan Lady Gagan voittoa tavoittelematonta Born This Way -säätiötä. Vuonna 2012 äitinsä Cynthia Germanottan kanssa perustettu säätiö auttaa tukemaan nuorten mielenterveyttä pyrittäessä rakentamaan hyväksyttävämpää ja ystävällisempää maailmaa.

Oreot kehitettin vuonna jo vuonna 1912 ja vuoden 2017 paikkeilla niitä valmistettiin 40 miljardia kappaletta vuodessa 18 eri maassa, mikä teki Oreosta maailman myydyimmän keksin. Yhdysvalloissa Oreo lanseeraa vuosittain 10–14 kausimakua, jotka pysyvät myynnissä 8–10 viikkoa kukin.