OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Aki Raula

Mahtipontista metallia soittava Corrosium julkaisi EP:n ja musiikkivideon!

Mahtipontista vaihtoehtoista metallia soittava Corrosium julkaisi uuden EP:n ja musiikkivideon kappaleesta I Remain. 

Katso I Remain video täältä: 

Bändi kommentoi:
“Undertow EP:tä lähdettiin rakentamaan aivan eri lähtökohdista kuin debyyttilevyä. Biisit tehtiin suoraan tälle bändille, eikä tällä kertaa kaiveltu pöytälaatikosta sopivan kuuloisia palasia. Toki näissä säilyi hienosti jo tavaramerkeiksi muodostuneet hittimelodiat ja mahtipontinen tunnelma sekä matalalla möyrivät kitaravallit.

Keväällä julkaistu
Bleeding Starlight -video avasi hyvin tätä biisinkirjoitusprosessin evoluutiota monipuolistuneena sävellyksenä ja syväluotaavampana sanoituksena. Levyntekoprosessin aikana maailma meni kiinni. Kaikki keväälle ja kesälle suunnatut keikat ja kiertueet joko peruttiin tai siirrettiin alustavasti hamaan tulevaisuuteen, ja yhtäkkiä meillä olikin aivan liikaa aikaa. Levyn julkaisulla ei ollutkaan kiire, joka johti siihen ettei biisien viilauksesta meinannut tulla loppua. Hierominen kuuluu tällä levyllä selkeästi, eikä lainkaan pahalla tavalla.”