OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kaamos Warriors julkaisi kolmannen albuminsa sekä uuden musiikkivideon!

Tummasävyistä metallia soittava Kaamos Warriors julkaisi kolmannen studioalbuminsa Kirous. Albumin julkaisusta vastaa tuttuun tapaan Inverse Records.

Julkaisun kunniaksi bändi kuvasi myös musiikkivideon kappaleesta Askeleet. 

Kitaristi Jani Moilanen kommentoi:

“Kirous” on meidän kolmas albumi. Se tuo esiin bändin kasvaneen soundimaailman ja monipuolisuuden säilyttäen kuitenkin bändin ainulaatuisen tyylin.

Albumin avaava raita “Askeleet” johdattaa introsta lähtien albumin tunnelmaan. Toinen (“Kuilu“) ja kolmas kappale (“Tuonentuoja“) ovat albumilta aiemmin lohkaistuja singlejä. Niitä seuraava “Tuli”- kappale on yksi albumin nopeimpia nostaen tempon kattoon hitaan ja tunnelmallisen “Tuonentuojan” jälkeen. Viides kappale on albumin nimikkoraita antaen esimakua jousien tuomasta äänimailmasta synkkyyden keskellä. “Kirous” -biisin outroa seuraa “Totuus” -kappaleen huikean nopea avausriffi. “Totuus” pitää sisällään bändin tähän mennessä raaimmat laulut. Seitsemäs kappale “Usva” vangitsee brutaalin riffittelyn ja tunnelmallisuuden yhdistelmällä. Albumin päättää yhtyeen kruununjalokivi, “Elävän Tulen Liekki”. Sen sanat on koottu levyn aiemmista kappaleista säkeistöihin, kun taas kertosäkeet on rakennettu muuttuvin syvällisin lyyrikoin.