OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

David Hasselhoff julkaisi väkevän metallikappaleen – ”Through the Night” kuunneltavissa musiikkivideon kera

Ensin Sedu ”Zedu de Luca” Koskinen räjäytti iskelmä-skenen täysin atomeiksi ja heti perään näyttelijä-laulaja-supertähti David ”The Hoff” Hasselhoff nousi Power Metalli -jumalien joukkoon väkevällä Through the Night -kappaleellaan. Voiko vuodelta 2020 odottaa enää enempää?

David Hasselhoff yhdisti voimansa itävaltalaisen heviduo CueStackin kanssa tuoreella EP:llä, jossa hän laulaa power metallin täyteisellä Through the Night -kappaleella. Through the Night -EP julkaisu sisältää nimikkokappaleen lisäksi Beartooth-laulaja Caleb Shomon synthwave-remiksauksen sekä akustisen version kappaleesta. Lisäksi levyllä on Cuestackin Transhuman Generation -kappale sekä uusi versio duon vanhasta Alive-kappaleesta. EP löytyy suoratoistopalveluista ja sen voi hankkia myös fyysisenä Cuestackin verkkokaupasta.

Katso video alta:

Rahoitus musiikkivideolle haettiin joukkorahoitussivusto KickStarterissa, jossa 492 tukijaa lahjoitti yhteensä 19 654 euroa spektaakkelin mahdollistamiseksi. Kampanjan alkuperäisenä tavoitteena oli kerätä 6 000 euroa, joka saavutettiin jo 24 tunnin sisään julkaisusta.

Hasselhoff paljasti ensimmäisen kerran jo vuonna 2019 saksalaiselle Deutsche Presse-Agentur -lehdelle olevansa täysin tosissaan metalli genren kanssa. “Olen työstämässä joitain heavy metal -kappaleita uudelle albumilleni. Miksipä en? Minulla ei ole vielä albumin nimeä, mutta sen pitäisi olla jotain kuten: Kaikki on sallittua. Teen kaiken. Koska voin. Koska haluan.” Hoff kommentoi ominaiseen vaatimattomaan tyyliinsä lehdelle.