OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Visit Finland

Visit Finlandin Say it with Santa -kampanja hurmaa maailmalla

Tänä jouluna Visit Finland valjasti joulupukin viestinviejäksi ja välittämään lämpöistä joulutunnelmaa ympäri maailmaa. Say it with Santa -kampanjassa ihmiset pyysivät joulupukkia kertomaan oman tervehdyksensä läheisilleen. Joulupukille kirjoitettiin hakemuksia yli 13 000 ja sivustolla vierailtiin 175 eri maasta.

Visit Finlandin kansainvälisessä Say it With Santa -markkinointikampanjassa nostettiin tänä vuonna joulupukki pääosaan ja viestinviejäksi.

– Halusimme auttaa ihmisiä pitämään yhteyttä läheisiinsä ja jakamaan joulun taikaa myös etänä. Kerroimme joulupukin avustuksella Suomen vahvuuksista matkakohteena. Vaikka tällä hetkellä matkustaminen ei onnistuisi, niin haluamme pysyä ihmisten mielissä ja sydämissä, sanoo Business Finlandin kansainvälisestä markkinoinnista vastaava johtaja Heli Jimenez

Suomi tunnetaan maailmalla myös joulumaana. Matkailijat ovat hurmaantuneet muun muassa puhtaasta ilmasta ja luonnosta, hiljaisuudesta, talvesta, revontulista sekä laadukkaista elämyksistä.

Henkilökohtaisia viestejä, live-lähetys ja haastatteluita ympäri maailmaa

Say it with Santa -kampanjassa joulupukki välittää ihmisten henkilökohtaisia joulutervehdyksiä. Omaa tervehdystään sai hakea marraskuussa kirjoittamalla joulupukille kampanjasivulla.

Joulupukki sai noin yli 13 000 hakemuskirjettä lähes 150 eri maasta. Niistä valittiin 80, joista tehtiin iloisia ja koskettavia videotervehdyksiä. Videot julkaistaan YouTubessa joulukuussa ja lähetetään hakijoille. Mukana on myös yksi romanttinen kosinta Etelä-Koreasta.

– Kampanja on herättänyt hienosti kiinnostusta. Runsaan hakemusmäärän lisäksijoulupukin mediapäivässä annettiin reilut 20 virtuaalihaastattelua eri medioille ympäri maailmaa, muun muassa Japaniin, Ranskaan, Venäjälle ja Yhdysvaltoihin. Mediaosumia on tullut jo mukavasti yli sata, kertoo Jimenez.

Say it with Santa -kampanja jatkuu jouluun saakka. Videotervehdysten lisäksi on mahdollista seurata joulupukkia muun muassa Instagram-livelähetyksissä. Pukki tapaa myös muutamia onnekkaita videopuheluissa.

Lämminhenkistä joulukampanjaa voivat suomalaisetkin seurata osoitteessa www.sayitwithsanta.com sekä Visit Finlandin sosiaalisen median kanavissa: FacebookYouTubeInstagram: @ourfinland.

Katso tervehdyksiä: