OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / katemoss.gallery

Nämä trendit Kate Moss ennusti jo vuosituhannen vaihteessa

Huippumalli Kate Moss on muodin edelläkävijä. Tällä hetkellä suosiota nauttiva ysäritrendi todistaa, että Moss on aina ollut aikaansa edellä. Supermallin omaperäinen boho chic-tyyli on toiminut innoituksena paitsi hänen faneilleen, myös lukuisille muotisuunnittelijoille.

Tämä vuoden talvimallistot ovat jälleen olleet täynnä trendejä, jotka Moss hallitsi jo vuosikymmeniä sitten. Olipa kyse sitten slip-mekoista, höyhenistä tai miesten pukeutumisesta lainatuista liiveistä, 46-vuotias brittimalli on käyttänyt kaikkia niitä jo ajat sitten.

Kipparilakki

Moss tietää, että hattu kruunaa asun. Nainen rakastaa näyttäviä fedora-hattuja, mutta hänen kokoelmastaan löytyy myös lukuisia kipparilakkeja.

Slip-mekot

Moss vietti valtaosan ysäristä vartaloa myötäilevissä slip-mekoissa, jotka ovat tehneet tänä vuonna näyttävän paluun valokeilaan. Yksi naisen pahamaineisimmista muotihetkistä oli Elite-mallitoimiston Look of the Year-tapahtuma, jossa hänet kuvattiin läpinäkyvässä slip-mekossa – ilman rintaliivejä tietenkin.

Kuva: Instagram / rachelwagner

Höyhenet

Tänä vuonna muun muassa höyhenillä koristellut pyjamat ovat olleet kovassa huudossa. Kate Mossille höyhenet eivät ole uusi juttu. Höyhenillä maustetut cocktailmekot olivat naisen ehdoton ysärisuosikki.

Liivi

Moss lainaa usein pukeutumisessaan miesten muodista. Vaalea kaunotar yhdistelee asuissaan vaivattomasti maskuliinisia ja naisellisia piirteitä. Herrainliivit kuuluivat Katen vakiovarustukseen jo vuosituhannen vaiheessa.

Naisten smokki

Vaikka Kate rakastaa juhlamekkoja, nähdään hänet usein punaisella matolla kokomustassa smokissa. Myös katutyylissään malli suosii maskuliinisesti leikattuja bleisereitä.

Kuva: Instagram / katemossstyle

Sukkahousut ja hotpantsit

Kate on todistanut että sukkahousut ja mikroshortsit voivat olla tyylikäs yhdistelmä. Tyyliniksi putkahti uudelleen esiin tänä vuonna, kun Chanelin logolla varustetuista sukkahousuista tuli valtava syyshitti Instagramissa.

Polvimittaiset saappaat ja minihame

Polvimittaiset saappaat eivät mene koskaan muodista. Kate tiesi jo 90-luvulla, että saappaat ja minihame ovat ajaton yhdistelmä.

Isot vyöt

Kate taitaa asusteet. Malli on jo vuosia antanut asuilleen viimeisen silauksen statement-vyöllä. Kukapa voisi unohtaa hänen tyylinsä Glastonbury-festivaaleilla vuonna 2005? Kultainen glittermekko muuntui cocktailbaarista mutakentille sopivaksi kumisaappaiden ja leveän vyön avulla.

Kuva: Instagram / lipl.oplup

Bändäri-tyyli

Katen festariasut ovat aina herättäneet huomiota, sillä malli taitaa bändärityylin paremmin kuin kukaan. Turkistakit, kulutetut farkut ja nahkanilkkurit ovat jo pitkään olleet supermallin tavaramerkki.

Leopardikuosi

Kate Moss ja leopardikuosi kuuluvat erottamattomasti yhteen. Eläinprintti on aina ollut lähellä naisen sydäntä, olipa kyse sitten leoparditurkista tai kuosilla koristelluista ballerinoista. Muodin ammattilainen tietää myös, että eläinkuosi pääsee oikeuksiinsa, kun sen pariksi valitaan kokomustaa.

Kuva: Instagram / katemossstyle

Lähde: Vogue UK, Instagram