OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Soita joulupukille ilmainen videopuhelu!

Hyvät hyssykät! Jouluhan on kohta jo täällä!

Joulupukki tekee viimeisiä valmisteluja, mutta pukki ei tänä vuonna voi vierailla ihan jokaisen perheen luona. Nyt pukki onkin pysäyttänyt ahertelun hetkeksi ja pystyttänyt konttoriinsa VIDEOPAJAN! Videopajalle voit nyt soittaa videopuhelun 23. joulukuuta kello 19-20 välisenä aikana ilmaiseksi, sekä jutella joulupukin kanssa ja tietysti kertoa vielä viime hetken toiveita.

Voit soittaa joulupukille klikkaamalla tästä!

Ohjeet soittamiseen:

  1. Valmistaudu soittoon etukäteen – kyseessä on oikeasti videopuhelu pukin kanssa ja sinäkin voit päästä lähetykseen!
  2. Lisää sivulle nimesi, etunimi riittää
  3. Anna lupa videokameralle ja mikrofonille (varmista etukäteen, että ne toimivat)
  4. Koputa! (eli paina “Knock”
  5. Olet nyt odotustilassa. Kun pukki ehtii, hän vastaa puheluusi ja oletkin nyt lähetyksessä

Joulupukin videopaja ja videopuhelumahdollisuus on suunniteltu lapsille, mutta otamme alle täysi-ikäiset soittajat vain aikuisten seurassa. Huomaathan, että kyseessä on suora lähetys, joka lähetetään vapaasti kaikille katsottavaksi verkossa. Lähetyksen voi myös katsoa jälkikäteen. Emme kerää soittajista mitään dataa, mitä ei ole yksityisyyssuojaehdoissamme mainittu.