OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tänään Pieni pala Hannaa jaksossa aiheena rauha – jouluisissa tunnelmissa puhutaan tärkeästä aiheesta, kiusaamisesta

Tämän päivän Pieni pala Hannaa -jaksossa vieraillaan tatamilla. Hanna oppii puolustamaan itseään päällehyökkäystilanteessa. Jakson aiheena ovat kiusaaminen ja turvallisuus. Hyvin ajankohtainen aihe, joka on puhuttanut paljon viime aikoina.

Jaksossa ovat mukana Arto ja Heidi Vuoma. Ohjelmassa keskustellaan kamppailulajeista ja itsepuolustuksesta. Lajien positiivisia puolia sekä vaikutuksia elämään selviää illan jaksosta. Suuressa roolissa ovat myös nuoret – mitä positiivisia piirteitä nuori voi saada elämäänsä kamppailulajiharrastuksesta.

Heidi kertoo myös omista menneisyyden kokemuksista ja pelosta. Illalla selviää, miltä Heidistä tuntuu tänäpäivänä, kun vaikeudet on selätetty ja hän on ehjä ihminen.

Uusin jakso sarjasta Pieni pala Hannaa tänään 22.12.2020 kello 19:00 Oholla!!