OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Muotitoimittajan vinkit viime hetken jouluostoksille

Jouluaatto kolkuttelee jo ovella, mutta monella jouluostokset ovat vielä puolitiessä. Hyvä taktiikka on avainasemassa myöhästelijän lahjahankinnoissa. Kirjoita vastaanottajien nimet siinä järjestyksessä, jossa tulet heitä näkemään. Määritä jokaiselle lahjansaajalle suurpiirteinen budjetti, jotta et käytä kaikkia rahojasi pariin ensimmäiseen lahjaan. Kukaan ei pidä huoltoasemalta hätäpäissä ostetuista lahjoista, joten pysähdy kiireessäkin miettimään, kenelle olet lahjaa hankkimassa. Jos ideat ovat vähissä, ei hätää. Glamour-lehden muotitoimittaja Charlie Teather jakoi kahdeksan hyväksi havaittua vinkkiä jouluostoksille.

1. Naisella ei voi olla liian montaa laukkua

Muotitoimittaja jos kuka tietää, miten tärkeä laukku on naiselle. Olipa kyseessä sitten todellinen muoti-intoilija tai vaatimaton pukeutuja, jokainen nainen osaa arvostaa laadukasta laukkua. Laukku on kaunis ja ajatuksella hankittu lahja, joka on kuitenkin helppo ostettava, sillä yksi koko sopii kaikille. Klassista laukkua tulee myös käytettyä, joten se muistuttaa vastaanottajaa lahjan antajasta päivittäin.

2. Mieti hänen makuaan kodinsisustuksessa

Nyt kun vietämme enemmän aikaa kotona, sisustuselementit ovat paras mahdollinen joululahja. Älä kuitenkaan valitse maljakkoa tai sohvapöytäkirjaa oman makusi mukaan, vaan mieti, miltä lahjan vastaanottajan kodissa näyttää.

3. Personoi

Personointi on klisee syystä. Lahja kuin lahja tuntuu entistä erityisemmältä, kun se on suoraan vastaanottajalle osoitettu. Kaiverruksella varustettu koru tai nimikirjaimin koristeltu pyjama tuntuu henkilökohtaiselta ja ajatuksella hankitulta.

4. Anna kimallusta

Kimallus tuo jouluun juhlan tuntua. Olipa kyse sitten koruista, meikistä tai asusteista, pieni kimallus piristää mieltä ja saa intiimin perhejoulunkin tuntumaan juhlatilaisuudelta.

Kuva: pexels.com

5. Designer ei välttämättä tarkoita kallista

Jos lahjan vastaanottaja suosii pukeutumisessaan designer-vaatteita, älä hätäänny. Ostaminen kalliin maun omaavalle läheiselle voi tuntua pelottavalta, mutta designer-tuotteiden ei aina tarvitse maksaa maltaita. Monen luksusbrändin valikoimasta löytyy kohtuuhintaisia tuotteita, kuten koruja tai meikkejä.

6. Hemmottele perusasioilla

Hänelle, joita design ja glitter eivät kiinnosta, paras lahja löytyy perusasioista. Osta hänelle jotain yksinkertaista, jolla hän ei koskaan itse hemmottelisi itseään. Laadukas pyjama tai lahjakortti hierontaan ilahduttaa häntä varmasti.

7. Instagram-kitsch pelastaa hätätilanteessa

Jos työporukan pikkujouluihin on sovittu lahjarinki, hauska, mutta riittävän persoonaton lahja on humoristinen krääsä, joka poikii paljon tykkäyksiä Instagramissa.

8. Kiinnitä huomiota yksilöllisiin piirteisiin

Ostitpa sitten mitä tahansa, lahjan saajan ajatteleminen on aina tärkeää. Koru on kiva lahja, mutta sen sijaan, että ostaisit turvallisen, kenelle tahansa sopivan ranneketjun, mieti vastaanottajan mieltymyksiä. Onko hänellä monta lävistystä yhdessä korvassa? Rakastaako hän leikkisän värikkäitä pukukoruja? Lahja, joka osoittaa, että tunnet hänen makunsa, saa varmasti kiitosta.

Lähde: Glamour