OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Hän oli vuoden 2020 tyyliyllättäjä – inspiroi sekä naisia että miehiä

Luojan kiitos, 2020 on lopuillaan. Ennen kuin suuntaamme katseet tulevaan, on kuitenkin aika muistella kuluneita kuukausia ja miettiä, millaiset ilmiöt koronavuotta määrittivät. Huolimatta siitä, että lähes kaikki suuret tapahtumat peruuntuivat ja moni vietti suurimman osan ajastaan kotona, kyseessä oli muodin kannalta kiinnostava vuosi. Loungewear ja vintage nousivat uuteen arvoon, kun muodin suunnannäyttäjät hakivat tapoja yhdistää tyylikkyys ja mukavuus pandemian aikana.

Brittiläisen Money.co.uk-sivuston tekemän tutkimuksen mukaan tänä vuonna ihailtiin pukeutumisessa ihailtiin sellaisia nimiä kuin Billie Eilish, Kendall Jenner ja Meghan Markle. Vuoden 2020 tyylikkäin julkkis lienee kuitenkin monelle pienoinen yllätys. Ainakin Google-hakuja katsottaessa hän oli nimittäin Harry Styles. Monet upeat naiset jäivät kakkoseksi entiselle One Directionin jäsenelle ja tuoreelle Guccin mallille, joka oli vuoden googlatuin tyyliesikuva 18 maassa, mukaan lukien Iso-Britanniassa, Australiassa ja Meksikossa.

Tulos ei kuitenkaan ole ihme, sillä Stylesin omaperäinen tyyli on saanut viime aikoina paljon huomiota. Miehen röyhelöpaidat, näyttävät korut sekä rohkeat värit ja kuosit koettelevat perinteisiä sukupuolirooleja. Listauksen kunniaksi Stylist listasi Harryn vuoden parhaat tyylit.

Vogue

Yksi Harryn suurimmista muotihetkistä koettiin tänä syksynä, kun hän teki historiaa ensimmäisenä miehenä, joka poseeraa yksin muotiraamattu Voguen kannessa. Fanit rakastuivat rajoja rikkoviin asuihin, joihin lukeutui muun Guccin suunnittelema mekko.

Kuva: Instagram / twoghostharold

Watermelon Sugar High

Watermelon Sugar nousi kesähitiksi osittain sen musiikkivideon ansiosta. Sekä miehet että naiset innostuivat innostuivat videon havaijipaidoista, sydämenmuotoisista aurinkolaseista ja neuleliiveistä. Viimeksi mainitusta tulikin yksi tämän syksyn ja talven suurimmista trendeistä.

Brit Awards

Yksi vuoden ensimmäisistä ja viimeisistä megatapahtumista, joihin vieraat saattoivat osallistua livenä, oli Brit Awards-gaala. Harry saapui tapahtumaan ruskeassa Guccin puvussa. Asun tärkein meriitti olivat kuitenkin sen asusteet, helmikaulakoru ja Mary Janes-korot. Myöhemmin samana iltana hän esiintyi niinikään Guccin suunnittelemassa pitsihaalarissa. Jatkoille Harry valitsi Marc Jacobsin kirkkaan keltaisen, kolmiosaisen puvun.

Kuva: Instagram / harry.styles.supremacy

Vapaa-ajan pukeutuminen

Harryn tyylitaju ei tunnu pettävän koskaan. Moni on viettänyt vuoden 2020 lähinnä verkkareissa, mutta Harryn asuissa on aina särmää. Hänen arkityylinsä koostuu usein retrohenkisistä vaatteista ja yllättävistä asusteista, joista jokainen sukupuoleen katsomatta voi ottaa mallia.

Lähde: Stylist, Money.co.uk, Instagram