OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lähde: pexels.com

Viisi tapaa piristää kotiasua

Tänä talvena joulua ja uuttavuotta on todennäköisesti juhlittu enintään pienimuotoisesti ja drinkit ystävien kanssa saattavat tuntua kaukaiselta muistolta. Moni meistä vietti valtaosan viime vuodesta pyjamassa tai verkkareissa, koska syyt pukeutumiselle olivat vähissä. Mutta jos mieliala on talven pimeyden keskellä maissa, voi arkeen hakea piristystä juhlavasta pukeutumisesta. Vaikka et olisi vielä valmis uhraamaan mukavuutta, saa oloasu skarpimman ilmeen jo pienen pienillä muutoksilla.

Cosmopolitan listasi viisi tapaa piristää kotiasua.

1. Vaihda verkkarit paljetteihin

Yksi viime vuoden suurimmista trendeistä on ollut collegesetti. Jos verkkareista epämukavaan cocktail-mekkoon siirtyminen tuntuu liian suurelta harppaukselta, vaihda collegesetin toinen osa juhlavampaan. Valitse collegepaidan pariksi kimaltava kynähame, tai yhdistä suloinen toppi kollarihousuihin. Lopputuloksena on väliitömästi pirtsakampi asu, joka näyttää hyvältä koti-illallisella ja Instagram-kuvissa.

2. Pue panta

Kuva: pexels.com

Panta on ollut yksi viime aikojen trendikkäimmistä asusteista. Se on myös maailman helpoin tapa tuunata sekä asua että kampausta kertaheitolla. Näyttävä panta on täydellinen asuste päiville, jolloin kaipaat kotityyliin hieman ekstraa, mutta et vain jaksa laittautua.

3. Kokeile kultaisia asusteita

Mukavasta oloasusta ei ole pakko luopua, jos juhlan tuntua osaa luoda asusteilla. Korut antavat rennollekin asulle hieman hohtoa. Kultaiset korut ovat ehdottomasti juhlavin valinta, mutta tärkeintä on, että asusteet heijastavat omaa persoonallista tyyliäsi.

4. Pue upea takki

Vaikka Suomen sää rajoittaa pukeutumismahdollisuuksia tähän aikaan vuodesta, upea takki pelastaa asun kuin asun. Vaikka et jaksaisi muuten laittautua ulos lähtiessä, verkkareiden päälle heitetty ylisuuri villakangastakki tai dramaattinen tekoturkki tekee kokonaisuudesta astetta huolitellumman. Kirkkaat värit ja ylelliset materiaalit piristävät mieltä loskaisia katuja tallatessa.

5. Maalaa huulet

Kuva: pexels.com

Kenties nopein ja helpoin tapa piristää kotiasua on kirkas huulipuna. Huulipuna tuo kasvoille väriä silloinkin, kun et jaksa muuten meikata. Kirkkaanpunainen huulipuna saa myös arkisen asun näyttämään tyylikkäämmältä ja huolitellummalta. Juhlava puna kotioloissa saattaa tuntua turhalta hössötykseltä, mutta parempi mieli on pienen vaivannäön arvoinen.

Lähde: Cosmopolitan