OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Rolling Stones julkaisee suosikkikappaleille omistetut suklaalevyt

Vuonna 1962 perustettu The Rolling Stones on julkaissut urallaan laskentatavasta riippuen 23 tai 25 studioalbumia sekä lähes jokaisen oheistuotteen mitä fani voi vain haluta. Yhtyeen uusin aluevaltaus on kuitenkin Brown Sugar niminen maitosuklaa, joka on nimetty vuoden 1971 hitin mukaan, sekä Cherry Red -nimeä kantava tummaasuklaa, joka on saanut inspiraationsa You Can’t Always Get What You Want -kappaleen sanoituksista ”My favourite flavour, cherry red” (Suosikkimakuni, kirsikanpunainen).

Molemmat suklaalevyt tulevat myyntiin rokkareiden viralliseen verkkokauppan maanantaina (25.01.21) maksaen 5,95 puntaa, plus postikulut.

Rollareiden ensimmäisestä suklaa-aiheisesta tuotteesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Belgialainen suklaanvalmistaja Dominique Persoone loi suklaan nuuskauslaitteen jo vuonna 2007 yhtyeen jäsenen syntymäpäiväjuhlia varten jälkiruoaksi!