OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Mika Vallineva

Sana julkaisi rohkean musavideon tuoreeseen clubibängeriinsä

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana on julkaissut uuden musiikkivideon viime vuoden puolella julkaistuun Seireeni-kappaleeseen. Artisti kertoi kappaleen yhteydessä joutuneensa useasti petetyksi edellisessä suhteessaan. 

Katso video:


Seireeni onkin kuittailua pettämisen toisille osapuolille. “Kaikki ovat yhtä syyllisiä, mutta pointti on se, että ne mimmit tiesi musta, ja meni silti siihen. Se on aika sairasta. Toivottavasti ne nauttii sitten, kun se osuu omalle kohdalle.”, Sana sivaltaa.

Seireenin visuaalisesta ulkoasusta vastaa oululainen kuvaaja Mika Vallineva, joka toteutti promokuvat ja kansitaiteen, sekä nyt julkaistun kappaleen musiikkivideon. Kuvat ovat Sanan uran rohkeimpia, esimerkiksi yhdessä kuvassa hän poseeraa täysin alasti, vain banaanit suojanaan. “Ihan hullua, että tein sen. Olen ollut niin epävarma ja inhonnut itseäni vuosia. Nyt pystyin täysin itsevarmana poseerata alasti! Tosi vapauttavaa.”, Sana hehkuttaa.

Sana on ottanut instagramissa usein kantaa kehopositiivisen sanoman puolesta.

“Inhosin itseäni ja vartaloani vuosia. Ei ollut väliä paljonko painoin, koskaan ei ollut hyvä. Se ei ollutkaan ikinä painostani kiinni, vaan korvien välistä. Vasta kun aloin voimaan hyvin, opin näkemään itseni kauniina ja rakastamaan itseäni. Se on ihan mahtava tunne!”