OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hanna palaa tauolta – uudessa jaksossa tutustutaan Hannan perheeseen

Vuosi on vaihtunut ja minun pieni luova taukoni on ohitse! Tänään saankin olla ylpeä ja esitellä vuoden ensimmäisessä Oho Live tv:n Pieni pala Hannaa jaksossa klo 19.00, rakkaan poikani Henryn! Enkä esittele poikaani millään tavallisella tavalla! Se ei edes sovi meille!

Olen aina puhunut siitä, että ihmisten pitää tehdä asioita joista nauttii. Olla rohkea ja uskoa omaan tekemiseensä, eikä välittää ihmisten puheista, varsinkaan niistä pahoista ja niitä tänä päivänä valitettavasti mahtuu mukaan. Näistä asioista olen aina myös Henrylle puhunut ja nyt olen ylpeä siitä kun Henry uskaltaa toteuttaa itseään!

Elämä ei mene aina sileää tietä pitkin ja Henryllä on ollut myös mutkia matkassa, mutta parasta on upean kasvun itsensä kanssa tehnyt, tämän päivän Henry, joka on ihana isä lapsilleen ja maailman paras poika. Henry on ollut aina se porukan viihdyttäjä ja suomalaisten elokuvien imitointi on tullut jo Henryn lapsuudessa tutuksi!

Ruokaa Henry on myös aina rakastanut ja nyt tämä uusi aluevaltaus liittyykin siihen.Unohtamatta huumoria, rahaa ja aitoutta. Rallikumi Raatikainen kokkailee!! tule jaksoon mukaan ja käy kurkkaan Henryn sivua!

https://www.facebook.com/RallikumiRaatikainen