OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Pexels.com

Kolme talvityyliä jotka kannattaa kopsata omaan kaappiin

Viime vuonna päivämme kuluivat pitkälti verkkareissa, mutta uuden vuoden alkaessa moni janoaa jo paluuta normaaliin – myös pukeutumisessa. Etenkin nyt, kun muotitapahtumat ovat olleet tauolla, inspiraatiota vaatekaappiin on haettu mistäpä muualta kuin sosiaalisesta mediasta. Onneksi Stylist on käynyt puolestamme läpi Instagram-feediä ja poiminut muotivaikuttajien parhaat talvityylit talteen. Sivusto listasi kolme vaateyhdistelmää, jotka toimivat takuuvarmasti.

1. Neuleliivi ja kauluspaita 

Kuten olet varmasti jo huomannut, neuleliivit ovat yksi tämän hetken suurimmista trendeistä. Niitä nähtiin muun muassa Pradan ja Diorin syksyn ja talven catwalkeilla. Villitys lähti liikkeelle ylisuurista neuleliiveistä, jotka näyttivät isoisän kaapista lainatuilta. Talven mittaan ne ovat kuitenkin saaneet rinnalleen myös istuvan, cropatun mallin.

Liivi näyttää parhaalta kerrostettuna kauluspaidan päälle. Muotivaikuttaja Hodan Yousuf näyttää, miten asusta voi tehdä persoonallisemman kirjavan paitapuseron avulla. Printtejä ja materiaaleja saakin nyt yhdistellä rohkeasti.

Kuva: Instagram / hodanyousuf

2. Shortsit ja polvisaappaat

Ranskalainen muotivaikuttaja Emmanuelle tietää, että shortseja voi käyttää myös talvella. Niin pelottavalta kuin se kuulostaakin, viime kesältä tutut bermudashortsit pysyvät muodissa läpi talven. Muun muassa Vera Wang ja Marc Jacobs sisällyttivät shortsit talvimallistoihinsa.

Shortsit taipuvat pakkaspukeutumiseen paksujen sukkahousujen ja poolon kanssa. On selvää, että ballerinat tai remmissnadaalit eivät tammikuussa kelpaa shortsien pariksi. Sen sijaan asun kruunaavat polvenkorkuiset talvisaappaat, joissa on vanttera korokepohja.

Kuva: Instagram / emmanuellek_

3. Villapaita ja nahkahousut

Villapaidat ovat erottamaton osa talvipukeutumista. Poolokaulus on aina turvallinen valinta, mutta tänä talvena, kenties videopuheluvimman ansiosta, leveät ja koristellut kaulukset ovat nousseet muotiin.

Asuun kuin asuun saadaan mielenkiintoista kontrastia yllättävillä mateeriaalivalinnoilla. Tuiki tavallisesta villapaidasta tulee supertyylikäs, kun se saa parikseen näyttävät nahkahousut. Vaikuttaja Abisola Omole, jonka tyylitajuun luottaa jopa Rosie Huntington-Whiteley, on yksi trendin suunnannäyttäjistä. Kevättä kohti edettäessä nahkahousut voi vaihtaa nahka- tai mokkashortseihin.

Kuva: Instagram / abimarvel

Lähde: Stylist, Instagram