OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Julkkismeikkitaiteilija ennustaa tämän vuoden suurimmat meikkitrendit

Julkkismeikkitaiteilija Sir John tietää, mitä kauneuden saralla tapahtuu. Kaksi vuosikymmentä alalla työskennelleen miehen ammattitaitoon luottavat muun muassa Beyoncé, Naomi Campbell ja Khloe Kardashian ja hän on tehnyt yhteistyötä monien kosmetiikka-alan jättien kanssa.

Sir John toivoo, että pandemian jälkeinen elämä palauttaa glamourin meikkaamiseen.

– Haluaisin nähdä jälleen täysiä meikkilookkeja, joissa huomioidaan huulet ja silmät, hän paljastaa Elle-lehdessä.

Nyt hän antaa ennusteensa vuoden 2021 suurimmista meikkitrendeistä.

Vähemmän on enemmän

Viimeistään 2020 opetti meille, että mitä ulkonäköön tulee, vähemmän on enemmän. Kotona vietetty vuosi nosti ihonhoidon ensisijalle. Kun katsoo alkavaa vuotta, on selvää, ettei ihonhoidon arvostus ole katoamassa mihinkään.

– Luulen, että mitä meikkitrendeihin tulee, suurin niistä on se, miten suhtaudumme ihoon, Sir John vahvistaa.

Hän uskoo, että ihmiset ovat vihdoin kyllästymässä Instagramin rakastamaan paksuun pakkeliin.

– Helppous ja hallittavuus lisääntyvät, kun omaa ihoaan saa rakastaa sellaisena kuin se on. Sitä ei tarvitse enää maalata peittoon otsasta leikaan. Ei enää bakingia ja contouringia ja kaikkia erilaisia tapoja muuttaa omaa ulkonäköään dramaattisesti, hän lupaa.

Silmät pääosassa

Koska kasvomaskit tuskin ovat katoamassa katukuvasta lähiaikoina, silmien tärkeys meikkaamisessa korostuu. Sir John tosin huomauttaa, että silmät ovat kautta historian olleet meikin tärkein katseenvangitsija.

– Luulen, että silmät tulevat olemaan iso juttu. Ihmiset rakastavat edelleen ripsien ja kulmien laittamista. Niihin on kiinnitetty huomiota jo 2000 vuotta sitten Mesopotamiassa ja niihin tullaan kiinnittämään huomiota vielä vuonna 2088, hän toteaa.

Rohkeat huulet

Sir John ennustaa, että tahritun näköinen huulimekki tulee olemaan tänä vuonna kova sana.

– Nyt on juuri oikea aika selvittää, kauanko pitkäkestoisena mainostettu puna oikeasti pysyy huulilla, hän sanoo.

Kuva: pexels.com

Sir John kehottaa jokaista etsimään punan, jonka koostumus toimii juuri omissa huulissa. Tärkein testi, joka tuotteen on hänen mukaansa läpäistävä, on sen kyky pitää huulet kosteutettuna läpi päivän.

– Jos haluat välttämättä käyttää todella mattaista punaa, mutta et halua sen vaikuttavan huulten tekstuuriin, lisää huulirasvan päälle kerros silmänympärysvoidetta. Se on erinomainen tapa pitää huulet kosteutettuna. Sekä silmien että huulten iho on todella ohut, melkein läpinäkyvä, hän selittää.

Sisärajaukset

Sir Johnin mukaan yläluomen sisärajaus antaa silmille paksuja kissansilmärajauksia luonnollisemman ilmeen. Vaikka rajausta ei juurikaan edes huomaa, se korostaa silmiä kauniisti.

– Se tekee ripsistäsi todella tuuhean näköiset, tyvestä mustat ja paksut. Se on melkein kuin optinen harha, hän sanoo.

Hienostuneempi kasvojen muotoilu

Sir Johnin mukaan vahva contour-meikki on historiaa. Hän uskoo, että meikkaamisessa tähdätään jatkossa paljon hienovaraisempaan kasvonpiirteiden korostamiseen.

– Nyt tulevat näkymätön korostaminen ja piirteiden pehmentäminen, mutta kovien viivojen piirtäminen saa jäädä vuoteen 2020, hän toteaa.

Lähde: Elle, SIRJOHN