OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ajatuksella eteenpäin – Hannan ajatuksia voi nyt tilata erilaisiin tuotteisiin!

Uusi Pieni pala Hannaa jakso tiistaina, 23. helmikuuta kello 19.00!

Rakastan kirjoittamista. Olen erityisen iloinen ja otettu tästä yhteistyömahdollisuudesta IFOLORIN kanssa ja siitä, että annamme kirjoittamiani ajatelmia myös asiakkaiden käyttöönne. Toivon, että asiakkaat saavat näistä ajatelmista mahdollisimman paljon iloa irti, näin ne pääsevät elävöittämään tärkeitä ja rakkaita kuvamuistoja. Kaikki ajatelmat ovat uniikkeja, ajatuksieni tuotosta ja tunteella kirjoitettu. Ajatelmat ovat tulleet viime aikoina voimakkaasti kirjoituksiini mukaan.

Olen huomannut, että ihmiset haluavat lukea tunteellisia, voimauttavia ja ajatuksia herättäviä tekstejä. Olen ollut kiitollinen jokaisesta positiivisesta yhteydenotosta, joita olen tekstejäni lukeneilta ihmisiltä saanut. Tällöin koen aina onnistumisen tunteen siitä, että saan tehdä tätä teille ja olla tällä tavalla osa elämäänne. Olen käyttänyt paljon kirjoittamisen pohjana ja inspiraation lähteenä valokuvia. Nautin siitä, kun näen miten kuva ja kuvan tunnelma lähtee ihan uudella tavalla elämään yhteistyössä tekstin kanssa. Suurin tavoitteeni kirjoittajana onkin antaa elämyksiä, herättää monenlaisia ajatuksia ja nyt tässä tapauksessa, pyrkiä viemään vielä syvemmälle teidän omien kuvamuistojen sanoma ja tunnelma.

Elämän käännekohta. Elämä on nakellut minua, välillä rajustikin. Haluan kuitenkin kertoa, että olen selvinnyt kaikista koettelemuksista. Olen kirjoittanut kokemukseni auki, olen myös vieraillut erilaisissa tilaisuuksissa ja yrityksissä puhumassa kokemuksistani. Aiheena luennoilla ovat olleet mm. omien voimavarojen löytäminen ja niiden rohkea käyttäminen. Olen luonut elämälleni kirjoittajana uuden suunnan ja haluan olla esimerkki siitä, että vaikeistakin asioista voi selvitä, ja ennen kaikkea löytää sen tavan ja tien selviämiseen. Menetin kymmenen vuotta sitten silloisen aviomieheni sydänkohtaukseen 37-vuotiaana.

Näin päättyi melkein 20 vuoden yhteiselo. Jäimme tuolloin 15-vuotiaan poikani Henryn kanssa kahden, ihan yhtäkkisesti ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Siitä alkoikin elämämme vaikein aika, ja kävimme läpi elämämme rankimman koulun. Se opetti, kasvatti ja lopuksi vahvisti meitä todella paljon. SuomiLove, rohkeus kirjoittamiseen. Olimme poikani kanssa joulukuussa 2016 mukana SuomiLove ohjelmassa, Arttu Wiskari kävi laulamassa kotipihallamme Mökkitien. Jakson ulostulon jälkeen saimme paljon kiitosta siitä, että avasimme rehellisesti ja avoimesti kipeän kokemuksemme.

Saimme ohjelman katsojilta ihan valtavasti yhteydenottoja. SuomiLove jakson saaman positiivisen vastaanoton ja sen kautta näkyväksi tulleen vertaistuen tarpeen rohkaisemana, päätin kirjoittaa kirjan kokemuksistamme ja selviytymisestä. Näin saivat alkunsa Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina -kirjat, jotka julkaistiin kesäkuussa 2017. Kirjani saivat suuren joukon lukijoita ja olen antanut kirjojeni myötä paljon myös vertaistukea läheisen ihmisen menettäneille. Sain tässä kirjaprojektissa taas huomata sen kuinka kipeistäkin asioista on tärkeää puhua, rohkeasti ja avoimesti. Aloitin myöhemmin aikaisemman kirjaprojektin inspiroimana uuden kehitysmatkan itseni kanssa ja tein täydellisen elämäntapamuutoksen.

Näin syntyi kirja Pieni pala minua, joka julkaistiin marraskuussa 2018. Uskallus ja itseensä luottaminen. Kuten huomasitte, matkani kirjailijaksi ei ole ollut se tavanomaisin ja haluankin olla esimerkkinä siitä, että kaikki on mahdollista, jos te itse sitä vain haluatte, luotatte itseenne ja menette rohkeasti eteenpäin. Minä olen kirjoittanut koko elämäni ajan erilaisia tekstejä, mutta ennen tuota kokemaani isoa elämän käännettä en uskaltanut näyttää tekstejäni kenellekään, en edes läheisille. Olin aikaisemmin pelon ja epävarmuuden vanki. Piilotin aina kaikki kirjoitukseni ja pidin siitä huolen, että kukaan ei näe kirjoituksiani, eikä saa vahingossakaan niitä käsiinsä.

Ajatelkaa, nyt tämä itseni toteuttaminen kirjoittamalla on minulle työtä ja vielä julkisesti! Toivon koko sydämestäni, että te astutte nyt rohkeasti ajatelmien maailmaan, saatte niistä mahdollisimman paljon irti ja tunnelmaa omiin valokuviinne! Erityinen kiitos kuuluu IFOLORILLE tästä upeasta yhteistyöstä, mahdollisuudesta toteuttaa itseäni vieläkin enemmän kirjoittajana ja siitä, että saan antaa itsestäni ja ajatuksistani pienen, mutta merkittävän palasen myös teille Ifolorin ihanille asiakkaille!

Rakkaudella: Hanna Maaria /Pieni pala elämää

Tutustu tuotteisiin täältä!