OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tuomari Nurmio huutokauppaa valikoituja helmiä kokoelmastaan 70-vuotisjuhlan kunniaksi

Marraskuussa 70 vuotta täyttänyt suomalaisen rockin pioneeri Tuomari Nurmio on asettanut huutokaupattavaksi osan laajaa kokoelmaansa, jossa on myynnissä kattava valikoima artistin käyttämiä soittimia, vahvistimia, vaatteita ja muuta merkillistä.

Huutokaupattavana on yhteensä yli kuusikymmentä eri nimikettä Albert Järvisen vanhasta kitaralaukusta baarijakkaraan.

Nurmio kommentoi huutokauppaa: ”Näissä hommissa skeboja ja speduja, rotseja ja bresoja tulee ja menee. Joitakin tulee käytettyä enemmän ja joitakin vähemmän. Kun kamat eivät mahdu kaappeihin, jotain täytyy tehdä. Osa näistä on pyörinyt reissuissa ja osa pysynyt kaapissa. Kaikki on kuitenkin asiallista ja laadukasta kamaa.” 

Huutokauppa alkaa tänään keskiviikkona 24.2.2021 ja se on käynnissä keskiviikkoon 3.3.2021 klo 22.00 asti. Huutokaupan järjestää Tuomari Nurmion verkkokauppaa ylläpitävä Backstage Rock Shop Oy. 

Pääset huutokauppaan TÄSTÄ