OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: unsplash.com

Aurinkomatkat tarjoaa kotimaan pakettimatkoja myös kesälle 2021

Aurinkomatkat avaa nyt myyntiin kesän pakettimatkat Rukalle, Kuusamoon, Leville, Pallakselle, Ylläkselle, Saariselälle ja Rovaniemelle sekä tuo myöhemmin keväällä valikoimiinsa kokonaan uusina kohteina matkat Ahvenanmaalle ja Tahkolle.

Aurinkomatkat lanseerasi viime vuonna kotimaan pakettimatkat talvikaudeksi 2020-2021. Aurinkomatkojen kotimaan pakettimatkalla voi suunnata helposti ja nopeasti kotimaan kiinnostavimpiin kohteisiin aktiviteettien äärelle muutamaksi päiväksi tai koko viikoksi, nyt ympäri vuoden.

”Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin”, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat reittitietoineen. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Finnair Plus -jäsenet saavat kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet Aurinkomatka-paketin hinnasta ja lisäksi pisteitä kertyy Finnairin lennoista. Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy nyt entistäkin joustavammat muutos- ja peruutusehdot.     

Monipuolista lomailua kesäisessä Suomessa

Jylhien korpimaiden Kuusamo Pohjois-Pohjanmaan koillisimmassa kolkassa kutsuu viettämään lomaa upeiden kansallispuistojen ja aktiviteettien äärelle. Kuusamon kesässä voi lähteä legendaariselle Karhunkierrokselle tai kokeilla koskenlaskua Kitkajoella.

Ylläksen ehdottoman helmen, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, vaihtelevissa ja komeissa maisemissa on helppo lumoutua luonnosta kaikkina Lapin kahdeksana vuodenaikana. Kesäisen patikkaretken kruunaavat joutsenen laulu usvaisen Kesänkijärven yllä tai maiseman punaiseksi värjäävä yöttömän yön aurinko tunturin huipulla.

Saariselällä lumoava Lapin luonto tulee tutuksi elämysten ja aktiviteettien myötä. Kohteessa voi kokeilla esimerkiksi pyöräilyä fatbikella tai maastopyörällä, kalastamista, melomista tai Urho Kekkosen kansallispuiston eritasoisia vaellusreittejä.

Rovaniemellä runsaasta kulttuuri- ja aktiviteettitarjonnasta nauttivat kaikenikäiset lomailijat. Lapin pääkaupungissa pohjoisen perinteet sekoittuvat modernin elämäntyylin kanssa. Lasten kanssa kesäistä lomapäivää vietetään Seikkailupuisto Huimassa liikunnallisten elämysten parissa ja kesäkelkalla Ounasvaaran huipulta alas huristellen.

Rukan ympäristö kansallispuistoineen ja jylhine maisemineen on todellinen luonnossa liikkujan ympärivuotinen satumaa. Oulangan kansallispuiston Pieni Karhunkierros Kitkajoen maisemissa vie matkailijan toinen toistaan upeampien näköalojen äärelle vuodenajasta riippumatta ja alueen kosket ja joet ovat kuin tehty erilaisia seikkailuja varten.

Levillä voi kokea yöttömän yön, syksyn ruskan punaisen ja oranssin sävyissä sekä revontulet lumoavassa Lapin luonnossa vaeltaen, pyöräillen, meloen, mönkijän selästä, golfaten tai ratsastaen. Keskiyön auringon taianomainen valo mahdollistaa jopa ympärivuorokautisen retkeilyn ja aktiviteetit.

Pallas on patikoijan paratiisi. Hotelli on useiden reittien solmukohdassa ja pihalta pääsee suoraan Hetta–Pallas -reitille, yhdelle Suomen suosituimmista vaellusreiteistä. Reiteillä voi nähdä kattavasti Lapin monipuolista luontoa kivikkoisista maastoista lehtoisiin kuusikkoihin ja avariin tunturinhuippuihin.

Matkat Ahvenanmaan saaristoluontoon ja Järvi-Suomen elämyksiin Tahkolle avataan myyntiin lähiviikkoina.