OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Helsingin kaupungin Kulttuuriteko 2020 -palkinnon saanut Suvilahti TBA lopettaa toimintansa

Helsingin Kalasataman läheisyydessä sijaitseva ravintola ja tapahtumapaikka Suvilahti TBA on ilmoittanut lopettavansa toimintansa. Asiasta ilmoitettiin tapahtumapaikan Facebook-sivuilla tänään. Suureen suosioon noussut tapahtumapaikka järjesti eri kokoisia konsertteja ja tapahtumia sekä sisä- että ulkotiloissa läpi kesän ja syksyn.

”Suvilahti TBA on lopettanut toimintansa Suvilahden rakennus 8 tiloissa. Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme sekä asiakkaita. Toivottavasti näemme kulttuurin sekä tapahtumien tiimoilta tulevaisuudessa”, julkaisussa kerrotaan.

Palkintoja ja kunniamainintoja kerännyt keikkapaikka sai tammikuussa Helsingin kaupungin Kulttuuriteko 2020 -palkinnon, sekä Live Nationin ja Suvilahti TBA:n Suvilahti Summer sai heti perään helmikuussa Sponsorointi & Tapahtumat ry:n gaalassa kunniamaininnan Vuoden Tapahtuma -kategoriassa seuraavalla kommentilla:

”Rohkea edelläkävijä tapahtuma-alan vaikeimpina aikoina. Hienoa ja rohkeaa, että poikkeusaikana pystyttiin nopeasti rakentamaan konsepti ja järjestämään kesän ajan tapahtumia, joille selkeästi oli tilausta. Myös näkyvyys kansainvälisesti on ollut hieno asia.”

Keikkapaikkojen sulkeutuessa vaikuttaa se myös artistien ja yhtyeiden selviytymismahdollisuuksiin merkittävästi. Tapahtuma-alojen valtakunnallinen edunvalvontajärjestö Tapahtumateollisuus ry varoittaa, että koko vuoden tapahtumat ovat vaarassa peruuntua ilman nopeita tukitoimia.