OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Kollective7

Phallosopherin toinen single “I-Phallo-O-Sopher” on julkaistu tänään 9.3.2021

Phallosopherin toinen single “I-Phallo-O-Sopher” on julkaistu tänään 9.3.2021. Kappaleen musta psykedelia käsittelee itsensä tuhoamisen vapauttavaa kauhua sekä luomisprosessin tuomaa nautinnollista hurmiota.

Phallosopher on muusikko Jesse Heikkisen (mm. Hexvessel, Iterum Nata, The Aeon, Kauko Röyhkä & the Boots) tuore black metal -projekti. “Fra. Kailash” -nimeä käyttävä Heikkinen kertoo kanavoineensa solarfallisia transkosmisia kuoleman, magiikan ja rock’n’rollin voimia luodakseen jazzia, ambientia sekä black metalia yhdistelevän kollektiivisen kuulohallusinaation. Phallosopherin debyyttialbumi “(I)” julkaistaan 19.3.2021. Julkaisijana toimii kotimainen Inverse Records.