OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lordin aprillipila onkin todellisuudessa vielä hurjempi – samana päivänä julkaistaan 7 levyä!

Hirviöteemaisista esiintymisasuistaan tunnettu ja  Suomen ainoa Euroviisuvoittaja Lordi ilmoitti 1.4. aprillipäivän hengessä julkaisevansa neljä albumia samana päivänä, mutta todellisuus on vieläkin ällistyttävämpi.

Yhtye on ilmoittanut julkaisevansa syksyllä ennätykselliset seitsemän albumillista uutta musiikkia saman päivän aikana! Maailmanennätyskin on menossa rikki, sillä tiettävästi yksikään yhtye maailmassa ei ole aikaisemmin julkaissut yhtä monta albumia yhden päivän aikana.

Killection -albumin ollessa fiktiivisen bändin ”best of” -kokoelma, Lordi päätti äänittää saman tien saman yhtyeen muun tuotannon, eli seitsemän studiolevyä. Mr. Lordi itse kommentoi Blabbermouthille, että suuruudenhullu suunnitelma kehkeytyi koronakaranteenin seurauksena.

”Kun Killectour-kiertueemme loppui kesken kaiken maaliskuussa 2020, ymmärsin, että meidän täytyy käyttää tämä ylimääräinen aika jotenkin. Oli aika alkaa suunnitella uutta levyä, vaikka viimeisin albumimme Killection oli julkaistu vain pari kuukautta aiemmin”, Mr. Lordi kommentoi.

Julkaistavien levyjen kokonaisuus täydentää vuonna 2020 julkaistua fiktiivistä Killection kokoelma-albumia, joka esittelee bändin suurimmat hitit, jos bändi olisi toiminut 70-luvulta lähtien ja ne ovat keskenään tyyliltään hyvin erilaisia. Albumin tyylisuunnat vaihtelevat rock’n rollista progen ja diskon kautta 1980-luvun thrash- ja tukkaheviin ja 1990-luvun konemetalliin.

Bändi toteaa: “Levyt kuulostavat kaikki toisistaan aivan erilaisilta, ne kaikki ovat eri genreissä ja kuvitteellisissa aikakausissa Killection-aikajanalla. Viisi 7 albumista on jo saatu valmiiksi, ja numero 6 on hyvällä mallillaan. “